Züreyfa 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi Biz bu sitenin temelini kazarken, şimdiki üyelerin yarısı analarının karnındaydı daha :saksi: Haddinizi bileceksiniz :olmuyor:
Reyiz 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi Biz bu sitenin temelini kazarken, şimdiki üyelerin yarısı analarının karnındaydı daha :saksi: Haddinizi bileceksiniz :olmuyor:
JO BLACC 6 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2017 gönderildi NİRAN ÜNSAL GİBİ TİCARİ KAYIP YAŞADIM O YUZDEN DÖNDÜM LKJDFASDFASD :nasilim: 1
JO BLACC 6 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2017 gönderildi ÇOMARİSTAN ÜLKESİNİ REYİZZ ADLI ÜYE Mİ YÖNETİYOR? 1
Reyiz 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi ÇOMARİSTAN ÜLKESİNİ REYİZZ ADLI ÜYE Mİ YÖNETİYOR? Elimden çekeceğin var artık geçmiş olsun. Daha önce duymadın galiba 'ni.
Reyiz 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi DARZ DIYILSIN :anirdim: şu arkadaşa farklı gifleri kullanmayı öğretin :samar:
Chatigo 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi canerle aşık atmayın laf altında kalmaz asla
Reyiz 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi canerle aşık atmayın laf altında kalmaz asla hiç üste çıkabildiğini de görmedim ama?
JO BLACC 6 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2017 gönderildi BEN KENDİME EFSANE YARATIRIM:olmuyor: GRAMMY CAN KISS MY ASS :osuruk: SEN KİMSİN BANA BUNU SÖYLÜYORSUN:felfecir: 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap