İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi
Benim feykim

:susdakonusayim: birinin feyki ama çözemedim :susdakonusayim:

gönderildi

Twitter da hashtag çıkmış #TürkiyeGeriDön diye, tt olmaya çok uzak duruyor şu an ama bizim gibi siteler yayarsa belki daha çok duyulur sevgili eurovision sever adminler

gönderildi
Twitter da hashtag çıkmış #TürkiyeGeriDön diye, tt olmaya çok uzak duruyor şu an ama bizim gibi siteler yayarsa belki daha çok duyulur sevgili eurovision sever adminler ������

:bos:

gönderildi
Twitter da hashtag çıkmış #TürkiyeGeriDön diye, tt olmaya çok uzak duruyor şu an ama bizim gibi siteler yayarsa belki daha çok duyulur sevgili eurovision sever adminler ������

Birilerinin tag çalışması başlatanlara şu tag zımbırtılarının bir işe yaramadığını söylemesi lazım. Yarasaydı hiç çekilmezdik

gönderildi
:susdakonusayim: atlanta'da oturuyomuşsun IP adresinde öyle çıkıyur :nedusunuyosun:

Atlanta mı :D vpn kullanıyorum genelde. Niye ip adresime baktın ki?

gönderildi
Niye ip adresime baktın ki?

biraz tanıdık geldin de ondan :susdakonusayim:

gönderildi

Demiştim boşa heves ediyorsunuz diye ee nolduuu kursakta kaldı yine.

Zihniyet değişene kadar unutun yarışmayı hoş değişirse de ne ala :kusucam:

gönderildi

Bu eski temsilciler ne yapmaya çalışıyorlar? :sizpsikopatsiniz:

gönderildi
Bu eski temsilciler ne yapmaya çalışıyorlar?

yakında çıkar kokusu :nedusunuyosun:

iyi kokular alıyrum ben hıssım :masallah:

gönderildi

Hadisenin kalbi son zamanlar edis ve aleynanin adi cokca gectigi icin ve artik adi anilan bir isim olmadigi icin teklemis bence

katilsak da seni bir daha dum tek teklemezler hadise sen yeterince tek tekledin o sesle

gönderildi

kamuoyu oluşturuyorlar

bence yararlı böyle tivitler açıklamalar

senelerdir kimsenin sesi çıkmıyordu, şarkıcılardan ve özellikle temsilcilerden katılalım sesleri yükselirse kamuoyunda da yankı bulur. yoksa bizi esc severleri takan yok

gönderildi

Şimdi eğri oturup, doğru konuşmak lazım. Kamuoyu falan, boş işler bunlar. Reis oluru verirse katılırız, yoksa katılmayız.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...