İçeriğe atla

Avustralya 2018 : Jessica Mauboy - We Got Love

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Avustralya delegasyon başkanı Paul Clarke, ülkenin ulusal final düzenlemeyi istediğini belirtirken, bir nevi 63. Eurovision Şarkı Yarışması'na katılımı da onaylamış oldu. İsveç ulusal finali Melodifestivalen prodüktörü Christer Björkman'dan yardım beklediklerini de açıkladılar.

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Çare Kylie Minogue :herhalde:

Ulusal finalle falan uğraşmasınlar hiç :degil:

gönderildi

Bu sene ki şarkılarını beğenmemiştim. Gelecek yıl daha iyi bir şarkıyla katılırlar umarım.

gönderildi

Avrupa bunlara gereken cevabı verdi halkoylamasında :bitti:

Avustralya ve EBU işbirliğine dur dedi :kabuletmiyorum:

Yeter, katılmasınlar :ifrit:

İlle katılcaklarsa :yaziyorum:

Kylie :dogru:

gönderildi

Dikkat ediyorum özellikle İskandinav ülkelerinin jürilerinden yüksek puanlar alıyorlar.

gönderildi

ben seviyorum yaa çok çalışıyorlar gibi ama artık biraz hareketli bi şarkı bekliyorum azerbaycana döndüler

gönderildi

Çalışıyo olabilirler :cindurttu:

Ama Eurovision ruhuna aykırılar :nevarbe:

Avustralya nedir ya Kanada da katılsın o zaman :yalansoyluyosun:

Kabak tadı verdi :kesinoyledir:

gönderildi

Avustralya'ya karşı değilim bende yanlış anlaşılmasın hatta yarışmada bulunmalarını da destekliyorum ama niyeyse jüri fazla şişiriyor.

gönderildi

Bi süre sonra Kanada'sı Yeni Zelanda'sı katıldığında da karşı olmazsınız umarım :beyimbilir:

gönderildi

Katılsınlar, seviyorum ben :azdirma:

İlk katılımları hareketliydi ayrıca :azginim:

gönderildi

Katılacaklarını sanmam ama katılırlarsa bence bir mahsuru yok :)

gönderildi
Bi süre sonra Kanada'sı Yeni Zelanda'sı katıldığında da karşı olmazsınız umarım :beyimbilir:

Olmayız, YALLAH :cik:

gönderildi

EBU bi süredir Çin'i çekmeye çalışıyo zaten yarışmanın içine. Worldvision'a dönüşmesi taraftarı değilim Eurovision'un. Ayrı bi yarışma yapsınlar o zaman.

gönderildi

türkiye, azerbaycan, ermenistan hatta çoğu balkan ülkesinden daha avrupalılar bence:yilan:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...