İçeriğe atla

PUANINIZ?  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Favorin bile olur çünkü samo şampiyoniden beter ahahah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

Valla fena değilmiş şarkı :oyle:

• Beğendim 3
gönderildi

:evet: demiştim ahaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

Adamı işin içinden çıkarsanız, fena şarkı değil aslında. Sadece o iki kadın okusa olmuyor mu?

• Beğendim 3
gönderildi

Ulusal finalde bir sarki ortalamaydi o secilmis sanirim daha dinlemedim ama adindan o gibi geldi.

• Beğendim 3
gönderildi

Melati ile ben beğenmedim ya şarkıyı :hihitabi:

elitler takımı Uğur ve Zürü beğenmiş hemen :hihitabi:

Normalde sümüklerini atmazlar :cindurttu:

:biktim:

• Beğendim 3
gönderildi
Adamı işin içinden çıkarsanız

Bence de. 2016 Bosna şarkısındaki rapçi tipin gereksizliği gibi bu adam da bu şarkıda

:oyle:

• Beğendim 2
gönderildi

şarkı kötü nesini sevdiniz

etscde olsa 0 basar geçersiniz

:ifrit:

• Beğendim 3
gönderildi
Sırbistan açıkçası sadece Balkan balladı konusunda başarlı diye düşünüyorum. Bunun dışında herhangi bir tarzda parça yollamaya kalkınca katastrofik sonuçlar doğuruyor bence. Molitva, Oro ve Nije Ljubav Stvar hariç şarkıları beş para etmez bence Sırbistanın, beğenmedim bu sene de.

K A T A S T R O F İ K

:nasil:

:ne:

• Beğendim 4
gönderildi

Aslında şarkının başlangıcı, melodisi, altyapısı falan cidden hoş. Belki eli yüzü düzgün bir düzenleme yapılırsa iş yapar.

Bu haliyle de iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışmışlar ama yetmemiş. Yine de finale çıkarsa şaşırtmaz.

• Beğendim 3
gönderildi

ETSC'de yarışsaa puan vermem büyük ihtimal doğru. Keşke Eurovision'da da bizim ETSC'de yarıştırdığımız tarzda şarkılar ön planda olsa, tüm ülkelerin iddialı geldiği bir Eurovision izlesek.

Gerçi ETSC'de iş yapan tarz Hollanda 2014, Belçika 2015 ekolüyle Eurovision'a da sıçradı son senelerde fakat bir kaç ülkeden ibaret şimdilik.

Sırbistan'ın Eurovision şarkısına gelince ben rezalet bulmadım açıkçası, sadece canlı performansı izlediyseniz böyle düşünmeniz normal çünkü Sırp televizyonunun berbat ses sistemi yüzünden şarkının altyapısının duyulmadığı, sadece vokallerin olduğu bir performansla şarkı hakkında hüküm veriyosunuz. Stüdyo versiyonu gayet hoş.

• Beğendim 3
gönderildi

Bu arada bence sarki hos

sadece iddiasiz geldi bana finale cikacak havasi vermedi bana

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...