İçeriğe atla

San Marino 2018 : Jessika & Jenifer Brening - Who We Are


PUANINIZ?  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şarkılar için bağış toplanıyor. Toplanabilecek maksimum miktar 8000 euro. Bu para şarkıların stüdyo versiyonları ve daha sonra seçilen ismin Eurovision sürecinde kullanılacak. Bağış yapan kişilere, bağış yaptığı arkının gelirlerinden pay verilecek (yersen).

 

Zoe jüriden çıkarıldı. Kendi şarkısı yarıştığı için fanlardan böyle bir talep vardı. Zoe ve babası tarafından yazılan şarkıyı okuyan 3 kişinin de final şarkısının bu şarkı olarak seçilmesi garipsenmişti.

 

Paypal'den para yatırılarak oy kullanma olayı devam edecev ve bundan sonra herkesin tek bir oy hakkı bulunacak.

  • Beğendim 2
gönderildi
Zoe jüriden çıkarıldı.

 

ezgif-1-1365d8ac18.gif

  • Beğendim 2
gönderildi

Ulusal finaldeki tek San Marinolu da çekilmiş. Düet yaptığı şarkıdaki rap kısmını da başka bir yarışmacı yapacakmış.

  • Beğendim 1
gönderildi

Aksutik versiyonlarında Sara, Jennifer ve Emma öne çıkmıştı bende. Emma aynı tadı vermedi stüdyo versiyonunda. Jesikka'nın şarkısına kadın rapçi daha çok yakışmış.

 

 

İçlerinde en birinci gibi duran şarkı Sara'nınki. Onun şarkısı yavaş olduğu için, Jennifer'ın kazanması da üzmez beni. Bunlar dışında da San Marino için fena sayılmayacak şarkılar var tabii ama hiç yönelmesinler oralara bence.

 

 

Çok mütevazi bir bütçe ile Almanya ya da BK gibi müzik ve televizyonculuk sektörlerinin çok gelişmiş olduğu iki ülkeden çok daha ilgi çekici bir ulusal final düzenleyen San Marino'yu da tebrik ederim.

  • Beğendim 3
gönderildi

Sara alt yapısı üzerinde biraz daha çalışabilmek için pazartesiye kadar izin almış. Kısa kısa dinlemek isteyenler için;

 

 

  • Beğendim 2
gönderildi
Şarkılar için bağış toplanıyor.

Şarkısının stüdyo versiyonu henüz ortada olmayan Sara, 8,000 euroluk üst bağış limitine ulaşan ilk isim oldu. Diğerlerinin durumu ise şöyle;

 

 

Jenifer = 3708 euros

Jessika = 3354 euros

Giovanni = 2206 euros

Camilla = 1252 euros

Franklin = 748 euros

Basti = 602 euros

Emma = 280 euros

Judah = 204 euros

Tinashe = 164 euros

IROL = 6 euros

  • Beğendim 2
gönderildi

Sara'nın şarkısının yeni versiyonu;

 

 

 

 

O kadar para topladı bu, keşke gerçek entrümanlar kullansaymış. Kazanırsa bir hafta içerisinde daha iyi bir versiyon hazırlarlar umarım. Sara ya da Jeniffer seçilirse, San Marino Eurovision'daki en iyi sonucunu alacak sanırım.

  • Beğendim 2
gönderildi
San Marino Eurovision'daki en iyi sonucu

 

1. Finale çıkmayı başarabilmek

2. Finalde 19. olmak

  • Beğendim 1
gönderildi
1. Finale çıkmayı başarabilmek

2. Finalde 19. olmak

Bilemiyorum valla, Sara'nın canlısı falan da çok iyi. Jüriler ilk 10 sınırına taşıyabilir de. Jenifer'ın da "radio-friendly" kategorisinden yürüme ihtimali var.

  • Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

×
×
  • Yeni Oluştur...