İçeriğe atla

Moldova 2018 : DoReDoS - My Lucky Day

PUANINIZ?  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi
Demode memode ama Kıbrıs'tan daha orijinaldi sahnesi.

Kıbrıs nefretimizi konuşmayalım istersen. :oyle:

• Beğendim 4
gönderildi
Demode memode ama Kıbrıs'tan daha orijinaldi sahnesi.

orijinaldi orijinaldi orijinaldi orijinaldi orijinaldi

200.gif

• Beğendim 4
gönderildi

Evet öyleydi. Klasik bir Beyonce şovunu kopyalamamışlar ki. Kartondan bir kutu yapmışlar, değişik olmuş bence.

Şarkıyı beğenmiyor, hatta nefret ediyor olabilirsiniz ama gerçek bu.

• Beğendim 4
gönderildi

Bu şarkıyı ben de seviyorum. Şovu da çok hoş buluyorum. Son derece eğlenceli bir şarkı. Ozlemisiz 2000 ler ruhunu

• Beğendim 4
gönderildi

Birinden çakma olmadığı, orijinal olduğu anlamına da gelmez, çok orijinal gerçekten :artikpes: o kadar orijinal ki herkes 2000ler ruhu yazıp duruyor :hahay:

• Beğendim 4
gönderildi

Tirt bir sarkiyi iyi bir sekilde sunabildiler

benim hos buldugum ama finale cikmasa gram uzulmeyecegim bir sarkiydi.

hakettiklerini dusunuyorum

• Beğendim 4
gönderildi

Bak şimdi orijinal özgün demektir, demode de modası geçmiş, eski baabında. Demode olan bir şey, bir bütün halinde diğer parçaların içinde orijinal durabilir. Sahneleme için konuşuyorum, şarkı için değil.

• Beğendim 4
gönderildi
Bak şimdi orijinal özgün demektir, demode de modası geçmiş, eski baabında. Demode olan bir şey, bir bütün halinde diğer parçaların içinde orijinal durabilir. Sahneleme için konuşuyorum, şarkı için değil.

:tamamolur: sahneleme bence orijinal öğeler içerse de genel olarak verdiği his orijinal değil, bu tarz sahnelemeler gördük, özgün değil yahu bu kadar ben başka bişi demiyorum ki, kötü demiyorum, yapabileceklerinin en iyisi, ama :baziseyler:

ayrıca, bir şeyin demode olması için kullanılmış olması gerekir daha önceden, demode olan bir şey özgün de olamaz, paradoks yaratmayın, nostaljik dersiniz bir yere kadar, ama bir şeyin nostaljik olması için bile eskiden kullanılmış olması şarttır, leksikoloji, etimoloji, skeptic, hermetic, pathetic, analphabetic şeylerle gelmeyin bana :hahay:

• Beğendim 4
gönderildi

Bu tarz sahnelemeleri, benzer tarzda şarkılarda görmemiştik hiç ama. Şarkıları kıyaslamıyorum da ; (tarz olarak benzeri) Moldova 2009'daki gibi folklör ekibiyle de sahnelenebilirdi bu şarkı mesela.

• Beğendim 3
gönderildi
Bu tarz sahnelemeleri, benzer tarzda şarkılarda görmemiştik hiç ama. Şarkıları kıyaslamıyorum da ; (tarz olarak benzeri) Moldova 2009'daki gibi folklör ekibiyle de sahnelenebilirdi bu şarkı mesela.

Bu ondan daha bi pop, bence o yakışmazdı, dediğim gibi yapabileceklerinin en iyisi, hatta izleyenlerin en eğlendikleri performans bu olmuştur eminim

ayrıca, 2009daki şarkıdan haz etmesem de, etnik şarkıyla gelip, zapır zıpır ordan oraya (en büyük sahneydi herhalde o) zıplayıp öyle şarkı söyleyebilmek de her babayiğidin harcı değildir, şaylalalayla haylalalayla

• Beğendim 4
gönderildi

Şarkıları kıyaslamıyorum fakat sıkıcı klasik bir folklör sahnelemesi de yapabilirlerdi bu şarkıya. Farklı olmayı seçtikleri için, orijinal duruyorlar, konu bu.

• Beğendim 3
gönderildi

Muhalefet bir araya gelemiyor. Sonra neden Kıbrıs birinci? sarigul_rus_radyosuna_konustu_chp_dsp_td

• Beğendim 3
gönderildi

Apaçi birliği genel sekreteri cevat aslan görevinden ayrıldığından beri işler iyi gitmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi

Klasik bir Moldova şarkısıydı. Hareketli ve eğlenceli. Sahne şovlarıda fena değildi. Tahminim 10 veya 11. sırada bitirecekler yarışmayı.

• Beğendim 3
gönderildi

İyi çalışılmış bi performans ama bana hiç zevk vermedi açıkçası :icimegir:

Yine de Moldova için sevindirici tabii :mademoyle:

• Beğendim 4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...