İçeriğe atla

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Cok gurultulu :/

cok kotu

ve bence bu rezillik finale kalacak

detone olup durdular

• Beğendim 3
gönderildi

Sahneyi ateşe vereceğim demişti ya Eleni, hah az önce sahne Macaristan tarafından ateşe verildi işte. Harikaydı.

Keşke böyle bir şarkı kazanabilse Eurovision'u.

• Beğendim 2
gönderildi

Bir yandan koşuyor, bir yandan böğürüyor. Ne ciğer varmış adamda. O tepeden patlayan pyroları pek sevdim.

• Beğendim 2
gönderildi

Şarkı leş performans süper bence finalde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

Senenin en iyi performansı ilan edicem sanırım. Hem ordan oraya koşturup, hem de o brutal sesleri çıkarmak kolay iş değil. Helal olsun.

• Beğendim 3
gönderildi

Kıbrıs ile birlikte bence de en iyi performans bunların.

• Beğendim 4
gönderildi

Provalardan önce jüri eleyebilir diye korkuyordum ama bu performansa jüri de engel olamazdı :)

• Beğendim 2
gönderildi

Yok ya, bence elenme ihtimali yoktu Macaristan'ın. Finalde her sene 1-2 rock şarkı olmalı zaten.

• Beğendim 4
gönderildi

Bu arada sürekli karşılaştırdığımız Arnavutluk'tan finalde daha iyi derece alacak bence. Bu iki şarkıyı seven nadir kişilerdeniz.

• Beğendim 4
gönderildi

Performans hakikaten çok iyi, hak etmişleri üst sıralarda olsa rahatsız etmez, ayrıca metal/hard rock müzik eleştirisinde ''gürültü'' söyleminin ötesine geçmek gerek diye düşünüyorum artık yıl olmuş 2017 giphy.gif

• Beğendim 4
gönderildi

Şarkıyı beğenirsiniz, beğenmezseniz ama performans on numaraydı. Çocuğun sesi kısılmamıştır, Cumartesiyi çıkarabilir umarım.

• Beğendim 4
gönderildi

Davulcunun mikrofonu çok komik duruyor. Başka da kusuru yok.

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...