İçeriğe atla

Finlandiya 2018 : Saara Aalto - Monsters

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Vimeo'da var dinle ordan :tabitabi:

3 şarkıdan biri mutlaka slowdur bence, muhtemelen hareketli bişi seçerler diye düşünüyorum.

Bu sene MF ve DMGP çöp, İzlanda her zamanki gibi çöp, bu kızdan da umudum yok zaten çok irite ediyo beni. İskandinavlar'da çare Norveç, oyum NRK'ya veriyorum.

• Beğendim 2
gönderildi

Tırtmış ama Eurovision şarkısı bu değildir zaten. Albüme koyarız diye yapmışlardır bunu. 3 şarkıyı tamamlamak için buraya da almışlardır.

• Beğendim 1
gönderildi

Kesin son açıklanacak şarkı seçiliecek şarkıdır burda, sona bırakmışlardır iyi olanı.

• Beğendim 1
gönderildi

Yasal olarak yayınlanmış hayırlı olsun

• Beğendim 1
gönderildi

Diğer şarkıların adı "Domino" ve "Queens". "Domino"yu Thomas G:son yazmış.

• Beğendim 1
gönderildi

Domino olarak güncelleyin bence konuyu

o secilir

• Beğendim 2
gönderildi

G:son şarkısı seçilirse finalde demektir :hahay:

• Beğendim 1
gönderildi

Monsters da Joy ve Linnea Deb tarafından yazılmış. Belli ki İsveçlilere yamanıyor bunlar da. Klip;

• Beğendim 1
gönderildi

Betfair'de Bulgaristan'la beraber birinciliğe yükselmiş. Yine şarkısı falan mı sızdırıldı bunun?

• Beğendim 1
gönderildi
Betfair'de Bulgaristan'la beraber birinciliğe yükselmiş. Yine şarkısı falan mı sızdırıldı bunun?

İlk şarkısını şişiriyorlar. "Diğerlerini açıklamasına gerek yok, bu Eurovision'u kazanır." diye dolananlar mevcut.

• Beğendim 1
gönderildi

Ben o şarkıyı sevdim ama asla kazanamaz o şarkı

hatta 16.bile olamaz

• Beğendim 2
gönderildi

Bu şarkıyla final şansı zor bence :oyle:

• Beğendim 1
gönderildi

Finale çıkar bence. Yalnız tam fanlar tarafından şişirilip, 20. olma şarkısı. Macaristan 2011, Almanya 2013 gibi bir havası var.

• Beğendim 1
gönderildi

Finlandiya'nın tüm komuşları ikinci yarı finaldeyken ve bu leş şarkıyla zor bence işi. Macaristan 2011, Almanya 2013 değil de fanların favorisi Belçika 2006 kadar olabilir anca.

• Beğendim 1
gönderildi

Kim ayol bu madonna sanki ahaua

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...