Rapture 10 Şubat, 2018 gönderildi 10 Şubat, 2018 gönderildi Boys on Girls: O yatağa benzeyen şey ne alaka anlamadım, arkadaki pijama giyen danscıları da. Şarkıyı fena bulmamıştım şimdi çok boş geldi. 3
Uğur 10 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 10 Şubat, 2018 gönderildi Eurovision'da sıfır çekmelik şarkı değil miydi tam ya :hahay: 4
Uğur 10 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 10 Şubat, 2018 gönderildi 5. Sandra - Angels to My Battefield Şarkı hoş. Kızın tipini beğenmedim sadece. Sahnelemesi de hoştu bence. Süperfinali zorlayabilir gibi geldi bana izlerken ama bilemeyeceğim. 2
Züreyfa 10 Şubat, 2018 gönderildi 10 Şubat, 2018 gönderildi Justin Bieber - Angels to My Battlefield: Şarkı sözleri ve sahneleme rezalet ama Danimarka halkından oy alabilecek bir şarkı bence. Süperfinale gidebilir gibi. 3
Rapture 10 Şubat, 2018 gönderildi 10 Şubat, 2018 gönderildi Angels to my Battlefield: Şarkı fena değildi ama sanki 2006'dan kopup gelmiş gibi. Arkadaki melek kostümlü geri vokalleri de gizlemek yetmemiş, yok etselermiş keşke. :sayfa: 2
Uğur 10 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 10 Şubat, 2018 gönderildi Justin Bieber - Angels to My Battlefield :cokkomik: 2
Uğur 10 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 10 Şubat, 2018 gönderildi 6. Lasse Meling - Unfound Her ulusal finaldeki Shawn Mendes ihtiyacını, DMGP'de karşılaması üzerine ulusal finale iştirak ettirilen bir şarkı. Şarkının kötü olmasının yanı sıra, Lasse canlı performans konusunda Sannine (Boys on Girls) ile yarışır detonelik konusunda bence. Çok kötüydü gerçekten. 2
Rapture 10 Şubat, 2018 gönderildi 10 Şubat, 2018 gönderildi Unfound: Shawn Mendes havası aldım bu çocukta, söyleyiş tarzı Shawn Mendes'e benziyor. Unfound dediği yerler olmasa güzel şarkıymış. 2
Züreyfa 10 Şubat, 2018 gönderildi 10 Şubat, 2018 gönderildi Shawn Mendes - Unfound: Kelimeleri yuta yuta bir hal oldu. Şarkıya çok güvensiz başladı ama sonradan biraz toparladı azıcık. Sahnede elini kolunu nereye koyacağını bilmiyordu. Aslında Danimarka ulusal finalinde şansı olabilirmiş şarkının ama şarkı boyunca yüzünde oluşan "kabız oldum ve çıkmıyor" ifadesi yardımcı olmadı. 2
Melih 10 Şubat, 2018 gönderildi 10 Şubat, 2018 gönderildi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 4
Uğur 10 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 10 Şubat, 2018 gönderildi şu ana kadar ki en hoş şarkıydı bence :siktirgitburdan: 2
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap