Bu beğenilen bir iletidir. Züreyfa 2 Mart, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 2 Mart, 2018 gönderildi Şaka gibi 5
Bu beğenilen bir iletidir. Züreyfa 2 Mart, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 2 Mart, 2018 gönderildi Ayeğayeğayeee https://streamable.com/v1gsv 5
Züreyfa 2 Mart, 2018 gönderildi 2 Mart, 2018 gönderildi Eurovision'un laik günlerini özleyenler için, bol bacaklı bir şarkı yapmışlar. Helena Paparizou şarkılarına benziyor cidden. Ayeğayeğa kısımları çok kötü. Bir de İspanyolcaya ne gerek varmış ki? Etniği az olmuş, onun dışında fena değil. 3
Züreyfa 2 Mart, 2018 gönderildi 2 Mart, 2018 gönderildi Şarkının tamamı yayınlandı mı ve nerede Kıbrıs ana haber bülteninde. Yükler birisi şimdi yutuba. 2
Bu beğenilen bir iletidir. Rapture 2 Mart, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 2 Mart, 2018 gönderildi 7
Bu beğenilen bir iletidir. Melih 2 Mart, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 2 Mart, 2018 gönderildi İşte tam beklediğim APAÇİ HOŞGELDİN MY NUMBER ONE 6
Uğur 2 Mart, 2018 gönderildi Yazar 2 Mart, 2018 gönderildi Jlo sanıyo kendini sanırım yazık :hahay: Şarkının bir melodisi bile yok başlı başına, ağır apaçi olmuş. 3
Canreyhan 2 Mart, 2018 gönderildi 2 Mart, 2018 gönderildi Ben tabi ki cok brgendim 1.im de oldu ama cok daha begendigim sarkilari vardi belki zamanla daha da cok severim ayegege kisimlarini sevmedim ben de sadece muzigi hos 4
Aykut 2 Mart, 2018 gönderildi 2 Mart, 2018 gönderildi Daha etnik olabilirdi. Ama yine de hoş :evet: 4
Uğur 2 Mart, 2018 gönderildi Yazar 2 Mart, 2018 gönderildi Klarnet nerde resmen kandırdınız :agzinaedem: 3
Melih 2 Mart, 2018 gönderildi 2 Mart, 2018 gönderildi Kızın tüm şarkıları böyle ben yunanistanken baya araştırmıştım böyle birşey geleceğindende adım gibi emindim Allahtan orası etsc değil esc bayık şarkılar arasından güzel bi derecr yapscsk Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap