İçeriğe atla

PUANINIZ?  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Seneye Azerice qami minvalinde bir şarkı bekliyorum

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi

Akillanmaz bunlar seneye de isveccilik oynarlar. Halbuki 2009 always gibi bir şarkıyla katılsalar kıbrıs gibi iddiali olabilirlerdi

• Beğendim 3
gönderildi

Yarışmanın ilk başında dinlediğimde ''bu ne be! Bula bula bunumu bulmuşlar'' dedim. Sonra yarışmanın sonunda nasıl finale kalamadı diye hayıflandım. ''bele vaziyetin içine soxum'' dedim :) Öyle keş şarkılar vardı işte yarı finalde. [h=3][/h]Yalnız Azeri bayanlar gerçekten çok hoş oluyor. Bunada değinmeden geçemeyeceğim.

• Beğendim 4
gönderildi
Öyle keş şarkılar vardı işte yarı finalde.

giphy.gif

• Beğendim 3
gönderildi

Seneye tekrar katılsın deniyomuş da, yahu kız şarkıyı okuyamadı ki doğru düzgün, nefes nefese kaldı (bir oradan bir oraya koşturduğundan da olabilir gerçi), seneye gelin kendi bestecilerinizle, iyi bir ses bulun; çıkın finale.

• Beğendim 4
gönderildi

ne seneyesi ne katılması ya :siktirgitburdan:

hasbam geldi elendi ağlıyormuş, bize ne, üzülelim mi napalım, doğru okusaydın, doğru şarkı seçseydin, git itv kapılarında ağla, stokholmden ithal şarkılarla gelmiş bir de edebiyat yapıyor

• Beğendim 4
gönderildi

Eleneceği çok belliydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi

İctimai TV genel müdürü Cəmil Quliyev görevden alındı! Yerine Balakişi Qasımov geldi! Cəmil Quliyev'in Eurovision haftası görevinden alınması dikkat çekti.

• Beğendim 2
gönderildi
İctimai TV genel müdürü Cəmil Quliyev görevden alındı! Yerine Balakişi Qasımov geldi! Cəmil Quliyev'in Eurovision haftası görevinden alınması dikkat çekti.

Aliyevlerin kızları baya meraklıydı Eurovision'a. Bu başarısızlık sonrası bazı kelleler alınacaktır.

• Beğendim 3
gönderildi
Bu sonuca mutlaka bir sebep arayacaktır Azerbaycan televizyonu.

demiştim. Sorumlular en ağır cezayla yargılanmalıdır!!!!11!1!1!1!!!!!!!

• Beğendim 4
gönderildi

Yarı final performansı Belarus'un çeyreği kadar izlenmemiş :nasil:

Bunlar fecaat bir dereceyle elendiler herhalde yarı finalde :nededimben:

• Beğendim 4
gönderildi

Şarkı kalitesi yüzünden forevee kat ve kat üstün bu şakrıdan

• Beğendim 4
gönderildi

Ermeni jürilerin yine Azerbaycan'ı 18. sırasına topluca aldıkları bir sene. Azeri jüriler de aynısını yapmışlar fakat Azeri jürilerin topluca, beşinin birden Avusturya ve Belçikay'ı 15. ve 17. sıralarına almaları da bir garip.

Ne saçma oylamadır bu:

https://eurovision.tv/event/lisbon-2018/first-semi-final/voting-details/azerbaijan

5 kişi birden aynı sıralamayı yapmış resmen.

• Beğendim 4
gönderildi

Belçika ve isviçrenşn altında kalmalıydı

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...