İçeriğe atla

Ermenistan 2018 : Sevak Khanagyan - Qami

PUANINIZ?  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

İçimin yağları eridi. Finale çıksa yuh diyecektim artık. Çalınan 3 dakikamı geri versinler.

• Beğendim 4
gönderildi

Gerçekten çok kötüydü, ben de tuvalete gittim çişim olmamasına rağmen, fayanslar bile daha hoştu

• Beğendim 3
gönderildi

Ballad okuyorsun di mi, insan azıcık duygulu olur. Anama, bacıma küfreder gibi bağırıp durdu. Tamam anladık güçlü sesin var da, yeter mi? Odun kesmeye devam etmesini tavsiye ediyorum.kamil Show'a selamlar.

• Beğendim 4
gönderildi
Kamil Show'a selamlar.

Kamil abiye ulusal final sürecinde seçilmesin diye ettiğim tüm lafları geri alıyorum

tumblr_p4kox2evky1u5hf4io3_1280.gif

• Beğendim 3
gönderildi

Yalnız bu sene joke entry minvalinde eğlendirici bir şarkı yok ya, bi efsane çıkaramadı bu sene

• Beğendim 2
gönderildi
"Kamil seçilsin." derken, kamil tipli adam seçilsin demek istememiştim ben ya :kahroluyorum:

Gece gece aklıma geldi :D :D
  • Beğendim 3
gönderildi

Eşşek öldü beybisi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi

elenmesini en çok istediğim iki ülkeleden biriydi.

• Beğendim 4
gönderildi

Ermenistan'ın şarkılarını beğenirdim ama bu olmamış bence. Nasıl finale kaldı onuda anlamadım. Bide artık şu Ermeni kültürel öğelerini gözümüze sokmaktan vazgeçerlerse iyi olur. Arada bir olsa neysede her sene aynı nane. Bizim darbuka hesabı her sene kıyısından köşesinden etnik öğeler koyuyorlar şarkıya.

• Beğendim 4
gönderildi
Nasıl finale kaldı onuda anlamadım.

:nasilnasil:

Ermenistan elendi yalnız emmy-boom-boom-310x205.jpg

• Beğendim 4
gönderildi

:hayaldenizi: slovenyanın epileptik performansının etkisi herhal

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...