İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

58cf800d5659341cd4321c7a

Türkiye'nin gerçek hikayeleri... Cinayete kurban gitmiş mağdurların yakınları ile röportajlar... İşlenmiş bir cinayetin tüm gerçekleri... 3. Sayfa teve2'de! 3.Sayfa Türkiye’nin Gerçek Hikayeleri” nde tozlu raflardaki dosyalar aralanıyor, sır cinayetler gün yüzüne çıkıyor. Yasemin Bozkurt soruyor, mağdur yakınları tüm gerçekleri programda anlatıyor. Türkiye’de işlenen cinayetleri tüm hatları ile ele alan Yasemin Bozkurt, bu tip olaylar karşısında neler yapılması gerektiğini, ne gibi önlemlerin alınabileceğini de sevenleri ile teve2 ekranında paylaşıyor.

-teve2nin-yepyeni-programi-3-sayfa-turki

gönderildi

Geceleri denk geliyorum buna, kendini bayağı bayağı izletiyo :katiyen:

Bi de biraz Sadettin Teksoy gizemi + Uğur Dündar gazeteciliği harmanlanmış gibi :bibak:

Hoşuma gidiyur :ohyandan:

gönderildi

Şimdi bu dizimi belgeselmi karar veremedim

gönderildi

beğendim ben bugun Nurcan cinayeti vardı dünde alaşahirde bi kadın cinayeti vardı gercek tanıkların konusması felan hoş

gönderildi

Teve2'ye yaptıkları bu yatırımı Kanal D'ye yapsalardı Kanal D yaşardı, sürünmezdi :beyimbilir:

Avrupa'da mı yaşıyoruz anlamıyorum bu ikinci yan kanal çılgınlığını :yapma:

gönderildi

Açıkcası ben bu programı teve2 de görünce sasırdım

gönderildi

En basitinden Armağan'ı haber öncesine, Derya Baykal'ı öğlen kuşağına alabilirlerdi Kanal D'de :icimegir:

Yasemin'i de gece kuşağına al, daha çok izleyeni olur :bedenimegir:

gönderildi

:dogru: Haklı konuştun cnm :dogru:

RTS okuduğun nası belli :dogru:

İnş kanal d gibi bi yere girersin de tüm gün tv izleyerek bayram ederiz cnm :dogru:

Kanal D şu an oldukça sıkıcı çünkü :bibak:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...