Melih 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi Iyi Olmus Hicbirinin Amaci Evlenmek Degildi SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pınarella 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi Şimdiye kadar akillari neredeydi vakti zamanin da kaldirmalari gerekiyordu isabet olmus yerine güzel bilgi yarismalari yayinlasinlar da kültürümüz artsin hic degilse
Chatigo 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi o saatlerde bakalım neler konacak televizyona. ben izlemiyordum zaten ama konunun yasaklanma olması bi irite etti beni. neyse
Uğur 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi Evlilik programları yasaklandı. :dogru: 690 sayılı KHK ile :degil: Doğru karar, yanlış tarz :nededimben:
Cem 29 Nisan, 2017 gönderildi Yazar 29 Nisan, 2017 gönderildi Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Uğur 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi Uygulama doğru, uygulanış yanlış :degil: Bu kararı RTÜK vermeliydi tekadam değil :beyimbilir:
Züreyfa 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi RTÜK'ün de benim ne izleyeceğime karışma hakkı olmamalı.
Pınarella 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi RTÜK'ün de benim ne izleyeceğime karışma hakkı olmamalı. Uygunsuz programlarsa izledigimiz karar versin kaldirsin:plan: yayinlanan güzel programlar kaldirilmasin :nedusunuyosun: onu bende istemem karismasini
Chatigo 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi bugün khk ile program kapatabilme hakkını doğurdularsa yarın istediği televizyonu kapatma hakkını da bulacaklar kendilerinde. ileride belki de istedikleri tv programları olacak sadece ve bu tek tip renksiz bi ülkeye dönüşmenin ayak sesleri gibi geliyor bana. kuzey kore ve rusya ile paralel yollardayız
Yiğit 29 Nisan, 2017 gönderildi 29 Nisan, 2017 gönderildi Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Ziya Paşa...
Cem 29 Nisan, 2017 gönderildi Yazar 29 Nisan, 2017 gönderildi bugün khk ile program kapatabilme hakkını doğurdularsa yarın istediği televizyonu kapatma hakkını da bulacaklar kendilerinde. Bırak bunu evetçiler düşünsün :bitchdont:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap