Cem Oluşturuldu: 25 Aralık, 2016 Oluşturuldu: 25 Aralık, 2016 Forumumuzda mesajlara beğeni bırakabilir, teşekkür edebilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, beğeni bırakacağınız mesajın sağ alt bölümünde yer alan simgesini kullanmanız yeterlidir. Bu simgeye tıkladığınızda mesaj beğeni alacaktır. Bu simgenin üzerine geldiğinizde açılır bir menü göreceksiniz : Bu menüden mesaja dilediğiniz reaksiyonu verebilirsiniz. Beğeni sisteminde kullanılan reaksiyonlar : Beğendim Teşekkürler Yarıldım Üzdün Beynimi Yaktın Benimle Evlen NE Çıldırtma Beni Azdırdın Kırıldım (hıh) Anırdım Ay Çok Hoş Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
Melih 25 Aralık, 2016 gönderildi 25 Aralık, 2016 gönderildi Yavaş yavaş sosyal tanışma ağı olcax ahauaha Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1
Cem 25 Aralık, 2016 gönderildi Yazar 25 Aralık, 2016 gönderildi Aslında sosyal ağ eklentisi de var forumu feysbuka dönüştürüyo resmen Ama tutmaz bizim sitede 1
Züreyfa 25 Aralık, 2016 gönderildi 25 Aralık, 2016 gönderildi Forumun kalabalık olduğu bi gün denemek lazım. 1
Cem 25 Aralık, 2016 gönderildi Yazar 25 Aralık, 2016 gönderildi Forumun kalabalık olduğu bi gün denemek lazım. Önerini değerlendirmeye alıyor ve az sonra deneyeceğimi öngörüyorum!!!!! 1
Cem 25 Aralık, 2016 gönderildi Yazar 25 Aralık, 2016 gönderildi Kullanıcı panelinde bi hataya sebep olmuş, şimdi fark ettim. Kısa süreliğine kapıyorum 1
Cem 18 Şubat, 2017 gönderildi Yazar 18 Şubat, 2017 gönderildi Kontrol panelinde sebep olduğu hata giderilmiştir. Teşekkür alındığında bildirim gelmesini istemeyenler ayarlarım > genel ayarlar kısmından gerekli ayarları yapabilir! 1
Züreyfa 18 Şubat, 2017 gönderildi 18 Şubat, 2017 gönderildi Güzel oldu bu :dogru: Eline sağlık valla :felfecir: 1
Uğur 8 Eylül, 2018 gönderildi 8 Eylül, 2018 gönderildi Yeni forum sistemimize göre güncellenmiştir. 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap