Cem 30 Haziran, 2017 gönderildi Yazar 30 Haziran, 2017 gönderildi [TABLE=width: 500] [TD]:agopunkazi:[/TD] [TD] :agopunkazi: [/TD] [TD]:birnumarali:[/TD] [TD] :birnumarali: [/TD] [TD]:sizpsikopatsiniz:[/TD] [TD] :sizpsikopatsiniz: [/TD] [TD]:hayaldenizi:[/TD] [TD] :hayaldenizi: [/TD] [TD]:odanumber:[/TD] [TD] :odanumber: [/TD] [TD]:nerenhasta:[/TD] [TD] :nerenhasta: [/TD] [TD]:neee:[/TD] [TD] :neee: [/TD] [TD]:caloyna:[/TD] [TD] :caloyna: [/TD] [TD]:kapikule:[/TD] [TD] :kapikule: [/TD] [TD]:kapatsunu:[/TD] [TD] :kapatsunu: [/TD] [TD]:hollywooddanaptiniz:[/TD] [TD] :hollywooddanaptiniz: [/TD] [TD]:giremedikiciksin:[/TD] [TD] :giremedikiciksin: [/TD] [TD]:fayfonteyt:[/TD] [TD] :fayfonteyt: [/TD] [TD]:kormuyum:[/TD] [TD] :kormuyum: [/TD] [TD]:safiye:[/TD] [TD] :safiye: [/TD] [TD]:bulentersoy:[/TD] [TD] :bulentersoy: [/TD] [/TABLE]
Pınarella 30 Haziran, 2017 gönderildi 30 Haziran, 2017 gönderildi Ellerine sağlik anacim hepsi güzel giflerin :plan:
Cem 8 Temmuz, 2017 gönderildi Yazar 8 Temmuz, 2017 gönderildi :ahahayt: :ahahayt: :tak: :tak: :pisman: :pisman: :susucakmisin: :susucakmisin: :kalkmiyor: :kalkmiyor: :heee: :heee: :nekotubirruh: :nekotubirruh: :tepetaklak: :tepetaklak: :bos: :bos: :masallah: :masallah: :harikayimbebegim: :harikayimbebegim: :cekil: :cekil: :neyedi: :neyedi: :kacirdikafayi: :kacirdikafayi: :tepki: :tepki: :bebegim: :bebegim: :dur: :dur: :icickudur: :icickudur: :anir: :anir:
Züreyfa 9 Temmuz, 2017 gönderildi 9 Temmuz, 2017 gönderildi Tak tak ekliyor gifleri :tak: Cehape zamanında İstanbul'da içme suyu bulamıyorduk :icickudur: Bu Cem yiyor ama çalışıyor :neyedi: Allah sizi başımızdan eksik etmesin Cem Bağış :masallah: Tebrik ediyorum bu hizmet yolundaki yürüyüşünüzü
Cem 28 Temmuz, 2017 gönderildi Yazar 28 Temmuz, 2017 gönderildi :napiyosunuzya: :napiyosunuzya: :zeka: :zeka: :yemedigimlafkalmadi: :yemedigimlafkalmadi: :ucuzucuzsakalar: :ucuzucuzsakalar: :oldurunbeni: :oldurunbeni: :ohmygod: :ohmygod: :nevarguluncek: :nevarguluncek: :yazik: :yazik: :gidin: :gidin: :yollattiricam: :yollattiricam: :benkonusuyorum: :benkonusuyorum: :yardin: :yardin: :dafuq: :dafuq: :yolarimsenisillik: :yolarimsenisillik: :siktirgitburdan: :siktirgitburdan: :nebicimkonusuyosun: :nebicimkonusuyosun: :duzelt: :duzelt: :zirterenkoy: :zirterenkoy: :nediyosunulansen: :nediyosunulansen: :napiyonaq: :napiyonaq: :killme: :killme: :gitsurdanbe: :gitsurdanbe: :cekilgit: :cekilgit: :hoppala: :hoppala: :iyiniyet: :iyiniyet: :ayhbengirmeyeyim: :ayhbengirmeyeyim: :iftira: :iftira: :aaa: :aaa:
Cem 30 Temmuz, 2017 gönderildi Yazar 30 Temmuz, 2017 gönderildi Son eklenen büyük boyutlu gifler küçültüldü, siteye uygun hale getirildi :zirterenkoy:
Züreyfa 30 Temmuz, 2017 gönderildi 30 Temmuz, 2017 gönderildi Çok mu gif oldu sanki? İfade sayfasını açınca kasıyor bayağı.
Uğur 30 Temmuz, 2017 gönderildi 30 Temmuz, 2017 gönderildi Aslıları ezbere biliyorum da :cindurttu: Dünya güzellerimi ezber edemedim henüz :killme:
Cem 30 Temmuz, 2017 gönderildi Yazar 30 Temmuz, 2017 gönderildi Ahahah sen muhteşemsin Cem 2 tşk at da şanımız yürüsün
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap