Chatigo 23 Aralık, 2016 gönderildi 23 Aralık, 2016 gönderildi favorilerim :anlatma: :safmisin: :susartik:
Ulaş 23 Aralık, 2016 gönderildi 23 Aralık, 2016 gönderildi EKLENENLERE BAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Burda da tam "demek öyle kevaşe" demiyor mu :sinsirella:
Uğur 23 Aralık, 2016 gönderildi 23 Aralık, 2016 gönderildi EKLENENLERE BAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Burda da tam "demek öyle kevaşe" demiyor mu :sinsirella: Aynen tam bir sinsi bakışı o yüzden sinsirella :sinsi: :sinsirella:
Cem 31 Aralık, 2016 gönderildi Yazar 31 Aralık, 2016 gönderildi [TABLE=width: 1000] [TD] :dogru: [/TD] [TD]:dogru:[/TD] [TD] :ucharfliler: [/TD] [TD]:ucharfliler:[/TD] [TD] :neistiyosun: [/TD] [TD]:neistiyosun:[/TD] [TD] :beyimbilir: [/TD] [TD]:beyimbilir:[/TD] [TD] :tektek: [/TD] [TD]:tektek:[/TD] [TD] :bibak: [/TD] [TD]:bibak:[/TD] [TD] :allahinbelasi: [/TD] [TD]:allahinbelasi:[/TD] [TD] :plan: [/TD] [TD]:plan:[/TD] [TD] :medyumluk: [/TD] [TD]:medyumluk:[/TD] [TD] :kabuletmiyorum: [/TD] [TD]:kabuletmiyorum:[/TD] [TD] :yaziyorum: [/TD] [TD]:yaziyorum:[/TD] [TD] :icimegir: [/TD] [TD]:icimegir:[/TD] [TD] :bedenimegir: [/TD] [TD]:bedenimegir:[/TD] [TD] :nedusunuyosun: [/TD] [TD]:nedusunuyosun:[/TD] [TD] :arapca: [/TD] [TD]:arapca:[/TD] [TD] :anlamadim: [/TD] [TD]:anlamadim:[/TD] [TD] :hesapver: [/TD] [TD]:hesapver:[/TD] [TD] :kiyamet: [/TD] [TD]:kiyamet:[/TD] [TD] :kesinoyledir: [/TD] [TD]:kesinoyledir:[/TD] [TD] :neanlatiyosun: [/TD] [TD]:neanlatiyosun:[/TD] [TD] :cincarpti: [/TD] [TD]:cincarpti:[/TD] [TD] :tipebak: [/TD] [TD]:tipebak:[/TD] [TD] :bitti: [/TD] [TD]:bitti:[/TD] [TD] :cindurttu: [/TD] [TD]:cindurttu:[/TD] [TD] :yapmaya: [/TD] [TD]:yapmaya:[/TD] [TD] :kusucam: [/TD] [TD]:kusucam:[/TD] [TD] :yalansoyluyosun: [/TD] [TD]:yalansoyluyosun:[/TD] [TD] :kavga: [/TD] [TD]:kavga:[/TD] [TD] :sensanki: [/TD] [TD]:sensanki:[/TD] [TD] :mademoyle: [/TD] [TD]:mademoyle:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TABLE] ve :resmenyalan: :resmenyalan:
Züreyfa 31 Aralık, 2016 gönderildi 31 Aralık, 2016 gönderildi :kiyamet: Günün anlam ve önemine uygun.
Züreyfa 20 Ocak, 2017 gönderildi 20 Ocak, 2017 gönderildi Bunu istiyorum. Kırkyılınbaşıbişiyistedimdiya.
Cem 20 Ocak, 2017 gönderildi Yazar 20 Ocak, 2017 gönderildi Yeni İfadeler [TABLE=width: 500] [TD] :bokyiyin: [/TD] [TD]:bokyiyin:[/TD] [TD] :gavat: [/TD] [TD]:gavat:[/TD] [TD] :sirke: [/TD] [TD]:sirke:[/TD] [TD] :sekilsukul: [/TD] [TD]:sekilsukul:[/TD] [TD] :kasar: [/TD] [TD]:kasar:[/TD] [TD] :anirdim: [/TD] [TD]:anirdim:[/TD] [/TABLE]
Cem 22 Ocak, 2017 gönderildi Yazar 22 Ocak, 2017 gönderildi [TABLE=width: 500] [TD] :saatlarda: [/TD] [TD]:saatlarda:[/TD] [TD] :cinimvar: [/TD] [TD]:cinimvar:[/TD] [TD] :cininizvarmi: [/TD] [TD]:cininizvarmi:[/TD] [TD] :felfecir: [/TD] [TD]:felfecir:[/TD] [TD] :cinlerehukmet: [/TD] [TD]:cinlerehukmet:[/TD] [TD] :konuac: [/TD] [TD]:konuac:[/TD] [TD] :catlak: [/TD] [TD]:catlak:[/TD] [/TABLE]
Cem 22 Ocak, 2017 gönderildi Yazar 22 Ocak, 2017 gönderildi :niye1verdin: :niye1verdin: :ciftecahil: :ciftecahil: :sopa: :sopa: :terkettim: :terkettim: :gulunyatagi: :gulunyatagi: :verdim: :verdim:
Ulaş 22 Ocak, 2017 gönderildi 22 Ocak, 2017 gönderildi 12 verdiğim şarkı birinciyi geçince ben: :verdim:
Cem 25 Ocak, 2017 gönderildi Yazar 25 Ocak, 2017 gönderildi Gece Yarısı KHK'si ile Kabul Edilen 2 Yeni Smiley :duyusal: :duyusal: :banaelkaldirma: :banaelkaldirma:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap