Chatigo 22 Aralık, 2016 gönderildi 22 Aralık, 2016 gönderildi Bi ara bunları ben yapardım SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi nerede kaldı o grafikerlikler sıradan bir üyesin sen de artık bizim gibi
Reyiz 22 Aralık, 2016 gönderildi 22 Aralık, 2016 gönderildi Evet bende bozuldum artık SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reyiz 22 Aralık, 2016 gönderildi 22 Aralık, 2016 gönderildi Evet var dersler felan tutuyo SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chatigo 22 Aralık, 2016 gönderildi 22 Aralık, 2016 gönderildi Evet var dersler felan tutuyo SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ben de tutabilirim tutar bölgelerinden sıkıntı yok yani
Uğur 22 Aralık, 2016 gönderildi 22 Aralık, 2016 gönderildi Evet var dersler felan tutuyo SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi YALAN SÖYLÜYOSUNUZ YA RESMEN YALAN SÖYLÜYOSUNUZ YA YAPMAYIN BUNU YA
Chatigo 22 Aralık, 2016 gönderildi 22 Aralık, 2016 gönderildi YALAN SÖYLÜYOSUNUZ YA RESMEN YALAN SÖYLÜYOSUNUZ YA YAPMAYIN BUNU YA komik değilsin kes şunu artık
Uğur 22 Aralık, 2016 gönderildi 22 Aralık, 2016 gönderildi komik değilsin kes şunu artık :geldiyinemal:
Uğur 23 Aralık, 2016 gönderildi 23 Aralık, 2016 gönderildi YENİ EKLENENLER : [TABLE=width: 500] [TD]:bezdim:[/TD] [TD] :bezdim: [/TD] [TD]:biktimsenden:[/TD] [TD] :biktimsenden: [/TD] [TD]:anlatma:[/TD] [TD] :anlatma: [/TD] [TD]:cokgicik:[/TD] [TD] :cokgicik: [/TD] [TD]:safmisin:[/TD] [TD] :safmisin: [/TD] [TD]:doverim:[/TD] [TD] :doverim: [/TD] [TD]:susartik:[/TD] [TD] :susartik: [/TD] [TD]:emir:[/TD] [TD] :emir: [/TD] [TD]:???:[/TD] [TD] :???: [/TD] [TD]:ne:[/TD] [TD] :ne: [/TD] [TD]:oyna:[/TD] [TD] :oyna: [/TD] [TD]:nededin:[/TD] [TD] :nededin: [/TD] [TD]:sinsirella:[/TD] [TD] :sinsirella: [/TD] [TD]:nasilim:[/TD] [TD] :nasilim: [/TD] [TD]:anladimcnm:[/TD] [TD] :anladimcnm: [/TD] [TD]:nediyon:[/TD] [TD] :nediyon: [/TD] [/TABLE]
Uğur 23 Aralık, 2016 gönderildi 23 Aralık, 2016 gönderildi Muhteşemmmmmmmm qq :anlatma: Heralde :sinsirella:
Uğur 23 Aralık, 2016 gönderildi 23 Aralık, 2016 gönderildi YENİ PAKET : [TABLE=width: 500] [TD]:ajdar:[/TD] [TD] :ajdar: [/TD] [TD]:anan:[/TD] [TD] :anan: [/TD] [TD]:asbayrak:[/TD] [TD] :asbayrak: [/TD] [TD]:banu:[/TD] [TD] :banu: [/TD] [TD]:bulent:[/TD] [TD] :bulent: [/TD] [TD]:canan:[/TD] [TD] :canan: [/TD] [TD]:hulo:[/TD] [TD] :hulo: [/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TABLE]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap