İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Yeni arena inşa edilmeyecekse acele etmeye gerek yok zaten. "Haziran'da açıklıycaz!", ve iki günde bir çıkan "Şehir yarışı çok çekişmeli!" haberleri bıktırdı sanırım insanları.

gönderildi

Niye Ukrayna'nın üzerine bu kadar çok gidildi anlamıyorum bu şehir konusunda. :D

gönderildi

Şükretmiyolar anacım bizim zamanımızda 1+1 kağıthane stüdyolarında yarışma düzenlenirdi

gönderildi

Yalnız kaç yıldır yarışmanın büyük arenalarda düzenlenmesini istemiyor EBU, o da gözümden kaçmış diil.

• 1 ay sonra...
gönderildi

San marino temsilcisini ve sarkisini cumartesi gunu aciklayacak.

Ve soylentilere gore bu isim yeniden Serhat olabilirmis

gönderildi

San marino televizyonundan gelen habere gore sarki aciklanmayacak ancak eurovision fanlarina suprizler aciklanacakmis.

gönderildi

[align=center]Visa 62. Eurovision Şarkı Yarışması'nın resmi sponsoru oldu.

Cu-jo3IXgAA4i8g.jpg:large[/align]

• 1 ay sonra...
gönderildi

"Eurovision 2017" prodüktörleri Victoria Romanova ve Oleksandr Kharebin olduğu açıklandı

• 2 hafta sonra...
gönderildi

62. Eurovision Şarkı Yarışması'nın logo ve sloganı önümüzdeki hafta açıklanacak.

gönderildi

Verka Seduchka: "Eurovision bizimle olunca her zaman çöp oluyor." açıklamasını yaptı ve arena seçiminin kötü olduğunu söyledi.

gönderildi

Arnavutluk'un şarkısı belirlendikten sonra ruh hastaları:

X9X9P0.png

gönderildi
Arnavutluk'un şarkısı belirlendikten sonra ruh hastaları:

X9X9P0.png

ahahaha

gönderildi

adamlar pusuda bunlar hangi şarkı cıkarsa 1 saat sonra videolarını yapıyorlar .birkaç tanesini yıllardır goruyorum. Blandine esc mesela :) bu yıl ben de yaparım surekli boş vaktim de var .hele bir top 2 olsun

gönderildi
hele bir top 2 olsun

aramızdalar...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...