Uğur 8 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2017 gönderildi Agzindan bal damliyor SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Perşembe geceyarısından sonra Hollanda bayrağımızla tüm Karşıyaka'yı turluyoruz. Katılımcıları Karşıyaka İskelesi'nde bekleriz. :bitchdont:
Chatigo 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi hollandanın finale çıkması hala bıçak sırtı bence
Uğur 8 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2017 gönderildi hollandanın finale çıkması hala bıçak sırtı bence :degil: Gerçekler acıdır, kanatır acıtır :beyimbilir:
Reyiz 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Çıkamayacaklar arkadaşlar yeter artık konu dışı ban
Uğur 8 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2017 gönderildi Çıkamayacaklar arkadaşlar yeter artık konu dışı ban Keşke ne bileyim böyle bir Letonya, İsviçre, Makedonya için falan girseydin iddiaya :felfecir: Hollanda resmen finalde :yalansoyluyosun:
Melih 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Makedonya elencek asıl SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reyiz 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Keşke ne bileyim böyle bir Letonya, İsviçre, Makedonya için falan girseydin iddiaya :felfecir: Hollanda resmen finalde :yalansoyluyosun: O kadar eminsen, kazanırsam 170'de BK'yi bana bırak hadi
Züreyfa 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi game of thrones bu üye bu ünlü yapsana Çok karakter var o dizide. Belki parça parça yapılabilir Starklar, Lannisterlar, kral konseyi vs. gibi.
Chatigo 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Çok karakter var o dizide. Belki parça parça yapılabilir Starklar, Lannisterlar, kral konseyi vs. gibi. aynen hadi yap bi dane
Uğur 8 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2017 gönderildi O kadar eminsen, kazanırsam 170'de BK'yi bana bırak hadi Ağanın poku üzerine pok yapılmaz :degil:
Chatigo 8 Mayıs, 2017 gönderildi 8 Mayıs, 2017 gönderildi Ağanın poku üzerine pok yapılmaz :degil: korkak bu be @Reyiz italya üzerine iddiaya girelim diyorum. ille kazanamayacak diyor ben kazanacak diyorum kaçtı iddiadan
Uğur 8 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2017 gönderildi korkak bu be @Reyiz italya üzerine iddiaya girelim diyorum. ille kazanamayacak diyor ben kazanacak diyorum kaçtı iddiadan
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap