Uğur 6 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2017 gönderildi performeyi ben kullanıyordum yanlız siz benden özenmişsiniz asdfgh Zaten hep sen hep sen :nevarbe: :kavga::kavga::kavga:
Reyiz 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi Performe yasaklı kelimelere eklensin diyenler tsk butonuna aban SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur 6 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2017 gönderildi Performe yasaklı kelimelere eklensin diyenler tsk butonuna aban SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Şimdi olmaz :hayiroyledegil: Performans yazacakken diyelim elin kaydı :hesapver: Performens yazdın ne olacak :nedusunuyosun: *****ns :degil:
Cem 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi Performe çok tırt bir kelime. :dogru: yerine kullanılabilecek Türkçe kelimelerimiz: sanat icrâ etmek sahne almak musikî dinletisi canlı gösteri canlı oynatım :bedenimegir: 1
Züreyfa 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi *****ns Olmaz :degil: akıllıns olur :dogru:
Uğur 6 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2017 gönderildi canlı oynatım Recap'e ''özdinleti'' önerisini sunan Zürey bey'in :arkamdankonusmussun Buna da evet diyeceğini düşünüyorum :dogru:
Chatigo 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi :dogru: yerine kullanılabilecek Türkçe kelimelerimiz: sanat icrâ etmek sahne almak musikî dinletisi canlı gösteri canlı oynatım :bedenimegir: canlı gösteri için @Canreyhani yi de çağırmam lazım
Reyiz 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi Hollandanın musikî dinletisi gayet hoş ancak çok sikıci
Uğur 6 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2017 gönderildi Hollandanın musikî dinletisi gayet hoş ancak çok sikıci Çıkacak finale :icimegir: Göreceksin :bedenimegir:
Uğur 6 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2017 gönderildi @Melo 'yla iddiaya girin istiyorum ya :nasilcikiyorum:
Cem 6 Mayıs, 2017 gönderildi 6 Mayıs, 2017 gönderildi Kazanan diğerine konum atsın. bu mu? yoksa bu mu? yılın iddiası önümüzdeki hafta sonuçlanacak :ohyandan:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap