Cem 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi İsviçre göndermiş olsa ayılıp bayılırdınız bu konuda azcık katılıyorum, azerbaycan yolladı diye bi antipati duyuluyo hissim :dogru:
Reyiz 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi bu konuda azcık katılıyorum, azerbaycan yolladı diye bi antipati duyuluyo hissim :dogru: ilk defa benle aynı fikirde :
Chatigo 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi cemin favorisi kim hala bilinmiyor..................................
Züreyfa 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Sitedeki çoğu kişi beğeniyor zaten, ne antipatisi?
Uğur 7 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 7 Mayıs, 2017 gönderildi Yine Azerbaycan'ın Türkiye'nin yarışmadaki eksikliğini hisseden Türk fanlar tarafından fazla abartıldığı bir sene :beyimbilir:
Reyiz 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Sitedeki çoğu kişi beğeniyor zaten, ne antipatisi? MESELA Yine Azerbaycan'ın Türkiye'nin yarışmadaki eksikliğini hisseden Türk fanlar tarafından fazla abartıldığı bir sene :beyimbilir:
Cem 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi cemin favorisi kim hala bilinmiyor.................................. sizin gibi ruh hastası olmadığımdan favorimin konusuna girip dakika başı onunla alakalı övgü sıçmıyorum cnm :icimegir: yarışmada favorim letonya ancak canlı performansını o kadar beğenmedim. Letonya'dan sonra da en sevdiğim şarkılar da Azerbaycan ve Makedonya. :dogru: Keşke imzama bakmayı becerebilseydin cnm :bibak:
Uğur 7 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 7 Mayıs, 2017 gönderildi Benim fikirlerim baya merak edilir oldu bu sene :sensanki: Eee kanaat önderi olmak kolay değil :bitchdont: Azerbaycan hakkında fikirlerime gelirsek :plan: Bu kızdan umutluydum ve umudumu boşa çıkarmadı :dogru: Gerçekten güzel bir şarkıyla geldi :dogru: Fakat ne bir birincilik ortağı, ne de bir ilk 5 adayı benim için :degil: İlk 10'u zorlayabilir mi, göreceğiz :nasilcikiyorum:
Reyiz 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Benim fikirlerim baya merak edilir oldu bu sene :sensanki: Eee kanaat önderi olmak kolay değil :bitchdont: Azerbaycan hakkında fikirlerime gelirsek :plan: Bu kızdan umutluydum ve umudumu boşa çıkarmadı :dogru: Gerçekten güzel bir şarkıyla geldi :dogru: Fakat ne bir birincilik ortağı, ne de bir ilk 5 adayı benim için :degil: İlk 10'u zorlayabilir mi, göreceğiz :nasilcikiyorum: Fikirlerini beğenmiyorum.
Chatigo 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Benim fikirlerim baya merak edilir oldu bu sene :sensanki: Eee kanaat önderi olmak kolay değil :bitchdont: Azerbaycan hakkında fikirlerime gelirsek :plan: Bu kızdan umutluydum ve umudumu boşa çıkarmadı :dogru: Gerçekten güzel bir şarkıyla geldi :dogru: Fakat ne bir birincilik ortağı, ne de bir ilk 5 adayı benim için :degil: İlk 10'u zorlayabilir mi, göreceğiz :nasilcikiyorum: macaristanı israili ukraynayı falan ilk 5 ortağı yap sen tatlım. SONUÇTA FARKLI OLMAK BÖYLE BİŞİ :ahaha:
Uğur 7 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 7 Mayıs, 2017 gönderildi Fikirlerini beğenmiyorum. Saygı duymayı öğrenmelisin :icimegir:
Cem 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Yine Azerbaycan'ın Türkiye'nin yarışmadaki eksikliğini hisseden Türk fanlar tarafından fazla abartıldığı bir sene Allah seni taş edicek :saldiri: Azerbaycan'ı ne zaman beğenmişiz sanki daha önce :cokkonusma:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap