İçeriğe atla

AYŞEGÜL ALDİNÇ ''SEK'İZ''


Mustafa

Pinlenen İletiler

[align=center]AYŞEGÜL ALDİNÇ ''SEK'İZ''

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/img]

 

Türk popunun özel sesi Ayşegül Aldinç, yeni proje albümünü DMC etiketi ile yayımladı.''Sek'iz'' adını taşıyan albümde Kenan Doğulu, Eflatun, Gökhan Türkmen, Göksel, Harun Tekin, Mabel Matiz, Yüksek Sadakat ve NADA gibi isimlerle çalışıldı. 8 şarkının yer aldığı albümde Nisan ayında yayımlanan Mabel Matiz bestesi ''Bir Tek Gördüğüm'' şarkısı da yer alıyor.

 

[/align]
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

8'de 8. Mükemmel bir albüm olmuş. Altyapılar, Ayşegül'ün yıllardır değişmeyen üstüne üstlük daha da güçlenmiş vokali, vurucu sözler ve en önemlisi belki de bir daha asla bir projede ortak olamayacak müzik dünyasının en başarılı isimlerinin elinden çıkma şarkı gibi şarkılar.

 

Kenan'ın ''Kendisi'' parçası dışında sözleri göze batan tek şarkı yok. Benim en beğendiğim Harun Tekin'den aldığı ''Kim Kaybeder'' oldu. Albümün ikinci klibi ''Durum Leyla''ya gelecekmiş, onu da sevdim. Bugün yayınlanıyormuş hatta. Samsun Demir'in Yüksek Sadakat aşkını bir kez daha görüyoruz bu albümde, olmasa da olurmuş. Keşke Ajda'ya zorla okuttuğu ''Ucuz Roman''ı Ayşegül'e okutsalar daha da iyi olurmuş. ''Seni Sevmek Var Ya'' klasik bir Eflatun şarkısı, Burcu Güneş'e gidecekmiş de son anda Ayşegül'e ayarlanmış gibi, çok güzel ama. ''Gör Beni (Derine)'' ve ''Unutamadım'' da dinledikçe daha da sevilecek türden şarkılar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...