İçeriğe atla

Eurovision Time Beyazcam Ödülleri 2015


Pinlenen İletiler

2015'in en iyi yapımlarının ödüllendirildiği 3. Eurovision Time Beyazcam Ödülleri sahiplerini buldu. Yerli ve yabancı yapımlardan oluşan 25 kategoride ödüller verildi. ''En iyi Dram Müzik'' ve ''En iyi Kadın Spiker'' dallarında oylamada eşitlik olduğu için, ödül komitenin aldığı ortak kararla verildi. Başta oylamaya katılan tüm üyelerimiz olmak üzere; Beyazcam seçici kurulunu oluşturan Uğur, Cem, Musty, Semih, Talha ve Dios'a teşekkür ederiz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

BEYAZCAM ÖDÜLLERİ'NDE

''AŞK YENİDEN'' ve ''POYRAZ KARAYEL''

FIRTINASI ESTİ

 

2015 yılının yerli ve yabancı televizyon yapımlarının ödüllendirildiği Eurovision Time sitesi tarafından gerçekleştirilen Beyazcam Ödülleri sahiplerini buldu. 25 kategoriden oluşan organizasyona Fox TV'nin ''Aşk Yeniden'' ve Kanal D'nin ''Poyraz Karayel'' dizileri damgasını vurdu.

 

Gecede ''Aşk Yeniden'' dizisi Komedi kategori grubunda aday olduğu 8 daldan 5 ödülle ayrıldı. Başta en iyi komedi dizisi ödülünü alan dizinin başrollerini paylaşan Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy da oyuncu dallarında ödüle layık görüldü. En iyi komedi dizisi senaryosu dalında dizinin senaristi Ersoy Güler de ödül aldı. Dizi aynı zamanda ''En iyi oyuncu kadrosu'' dalında da ödülün sahibi oldu.

 

Dram kategori grubunda 8 dalda adaylık alan ''Poyraz Karayel'' dizisi ise; ''En iyi dram dizisi'' dalında ödül aldı. Dizinin başrol oyuncusu İlker Kaleli'ye oyuncu dalında ödül verilirken, dizinin senaristi Ethem Özışık ve yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı senaryo ve yönetmen dallarında ödül kazandılar.

 

Geçtiğimiz yıl ''En iyi dram dizisi'' kategorisinde yardımcı kadın oyuncu ödülünün sahibi olan Ceren Moray, bu sene aday olduğu ''O Hayat Benim'' dizisindeki performansıyla ''En iyi dram kadın oyuncu'' ödülünü de alarak ikinci Beyazcam ödülünü kazanmış oldu. Geçtğimiz iki sene boyunca ''En iyi spiker'' dalında ödül alan Nazlı Çelik, bu sene aday olduğu aynı dalda ödülünü CNN Türk'ün başarılı spikerlerinden Nevşin Mengü'ye kaptırırken, erkek spikerler alanında Fatih Portakal bu sene de ödül kazandı.

 

Ödül töreninde en yüksek oy oranıyla kazanan ''Aşk Yeniden'' dizisindeki performansıyla Buğra Gülsoy olurken, onu ''En iyi talk show programı'' dalında Beyaz Show takip etti. 2015 yılı içinde Eurovision Time üyelerince Buğra Gülsoy ve Beyazıt Öztürk en başarılı isimler olarak kayıtlara geçti.[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...