İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

ÇEREZLERİ OVALIYORUM OVALIYORUM ÇIKMIYOR CEMANA HANIM

gönderildi

KingInTheNorth (also known as Zürey, Zürey Fa or Kuzeyin Oglu) (25) is a member of the I. Eurovision Time Parliament from Emek and Ozgurluk Party.

Yerlerdeyim :h ya gerçekten akıl sağlığımı kaybediyorum sitenin sorunlarıyla. Bi yerini düzeltiyem diğer yer bozuliyeeeee bi yeri sıfırlıyem diğer yer komple kapaniyeeeee 200x150http://familyguy.eg-w.com/wp-content/uploads/2008/07/58863864.jpg[/img]

@KingInTheNorth bu rejim kolay kazanılmadı:

byLojG.png

Oha neresi bura? Ayrıca site canlanalı 3 gün olmasına karşın şimdiden 23 şikayette bulundum sanırım.

gönderildi

Turkiye Geneli - 2023

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderildi
Ayrıca site canlanalı 3 gün olmasına karşın şimdiden 23 şikayette bulundum sanırım.

Şikayet edince çok güzel oluyorsun  :valla:

gönderildi

Tapatalk ne rahat bir şeymiş ya...

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderildi

Hatay-Defne yerel seçimler 2014 :h:kalp:

Aynen göksel tapatalk süper :valla:

gönderildi

Arkadaşlar bayramdan sonra "Ağustosta Bitirdiğim Ürünler" videomu forumda yayınlayacağım tanıtacağım ürünler:

- Yaşama sevincim

- İnsanlara güvenim

- Akli dengem

gönderildi

Ulaşla Ağustos ayında bitirdiği projeleri ingiliz forumlarında yayınlıyoruz:

Acemi Cadı is a popular Turkish  comedy TV series produced by Star TV and Ulaş. It is based in large part on the American TV series Sabrina, the Teenage Witch.PlotA teenage girl, Ayşegül wakes up on her birthday to find out that her aunties Selda and Melda are really witches and her cat Duman can now talk. She is also attracted to a boy in her class, Selim, and has to contend with the popular group of girls at school.

gönderildi

Ben şu an 56. yarışmadaki veda mesajıma bakıyorum herkes birbirine girmiş resmen THAT'S SO FETCH

gönderildi

Giderken ben:

Arkadaşlar intihar videomu beğendiyseniz beğenmeyi ve cenazeme gelmeyi unutmayın

NE DEMEK Bu sayfaya erişim izniniz yok. Bunun sebebi aşağıdaki nedenlerden dolayı olabilir:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...