İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Kinginthenorth Semih sanırım. Yeşilinden anladım.

Hâlâ zeki çevik ahlaklı ve taş gibisin cnm.  :kisakes:

gönderildi

KingInTheNorth (also known as Zürey, Zürey Fa or Kuzeyin Oglu) (25) is a member of the I. Eurovision Time Parliament from Emek and Ozgurluk Party.

Ben bu mesajı alıntıladımdı bi kere, şimdi ne zaman geyiğe yazsam yazdığım mesaja ekleniyo. Nasıl kurtulucam ben bundan?

Bu sitede VIP olabilecek başka birisi mi var?

gönderildi

KingInTheNorth (also known as Zürey, Zürey Fa or Kuzeyin Oglu) (25) is a member of the I. Eurovision Time Parliament from Emek and Ozgurluk Party.

Ben siteyi İngilizce kullandığım için bende "deselect them" diyo ama İngilizce olarak kullandığım sitede "new reply" dediğimde yine ekliyo bu alıntıyı. Bozdum sanırım geyiği.

gönderildi

Ben bu mesajı alıntıladımdı bi kere, şimdi ne zaman geyiğe yazsam yazdığım mesaja ekleniyo. Nasıl kurtulucam ben bundan?

Bu sitede VIP olabilecek başka birisi mi var?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Opera Tarayıcı'dan olduğunu düşünmüştüm.

gönderildi

Ayni sorun bende de var ama soylemedim hic desem Cem uzerime yurur korkuyorum :h

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderildi

Ya bende yok ama nasıl oluyo bu ya nasılllllllllllllllllllllllll

gönderildi

FORUMUN ZAMANIN ÖTESİNDEN GELEN SORUNLARINI CEM'İN AKLİ DENGESİ İÇİN SÖYLEMİYORUZ YAAA YARILDIM qq qq qq qq qq

gönderildi

Yandex Browser'da açık bende şu an ve sorunlu. Cem nasıl bir rejim kurduysa, halk hakkını arayama korkuyo #fightthepower

gönderildi

Yerlerdeyim :h ya gerçekten akıl sağlığımı kaybediyorum sitenin sorunlarıyla. Bi yerini düzeltiyem diğer yer bozuliyeeeee bi yeri sıfırlıyem diğer yer komple kapaniyeeeee 200x150http://familyguy.eg-w.com/wp-content/uploads/2008/07/58863864.jpg[/img]

@KingInTheNorth bu rejim kolay kazanılmadı:

byLojG.png

Bu arada biriniz Yandex, biriniz Safari, biriniz Opera kullanıyosunuz ve sorun olduğunu söylüyosunuz. Ben Chrome kullanıyorum ve sorun yok :valla:

Çerez neyin silmeyi denediniz mi?

gönderildi

Mac'te Chrome kullanmak MIIIIII?

DERHAL BURAYI TERK ET KARDESIM

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...