shibi 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi Gel @shibi, bu şarkı eşliğinde dans edelim. [video=youtube] ben dün bu şarkıyı böyle izledim HANGİ EMEKTAR ÜYE DIŞLANDI BURADA İSİMLERİ YAZILAN KİMSEYİ TANIMIYORUM (KENDİM HARİÇ) Şebnem çok kanka oluncak kız Aybala gitti Şebnem geldi resmen :3 ONORE OLDUM TŞKLR ARKADAŞLAR :'))))))))
elayz 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi ÇOKLU ALINTIDAN ZEHİRLENDİM Kör olduuu asfldlsş
Yiğit 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi bu şibi ne çekip ne içip ne yapıyor. hangi admin koruyor seni? ben seni koruyan admin reddediyorum.
Cem 7 Mart, 2016 gönderildi Yazar 7 Mart, 2016 gönderildi Çekmenin ne sakıncası var bu ne baskı böyle Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulaş 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi Çile çekmekten kafayı çekmeye vakit mi kalıyor ki?
Volkan 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi @Yigit Seni artık sevmiyorum İnsan bi fayansa, duvar dekoruna falan etiketler mehh Bırak be paintle yapmış zaten ben sana cslerle yapar etiketlerim yavrum
Yiğit 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi Çekmenin ne sakıncası var bu ne baskı böyle Sent from my iPhone using Tapatalk Sen sus botoksu maaşını ben veriyorum
Volkan 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi bu şibi ne çekip ne içip ne yapıyor. hangi admin koruyor seni? ben seni koruyan admin reddediyorum. Ben korkuyorum, sorun mu vardı kardeş?
Yiğit 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi bu şibi ne çekip ne içip ne yapıyor. hangi admin koruyor seni? ben seni koruyan admin reddediyorum. Ben korkuyorum, sorun mu vardı kardeş? kanki sen koruyorsan yok
Volkan 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi bu şibi ne çekip ne içip ne yapıyor. hangi admin koruyor seni? ben seni koruyan admin reddediyorum. Ben korkuyorum, sorun mu vardı kardeş? kanki sen koruyorsan yok bende öyle düşünmüştüm
Cem 7 Mart, 2016 gönderildi Yazar 7 Mart, 2016 gönderildi Kimden korkuyosun bu baskı herkesi korkutuyo artık böyle bi timeı reddediyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
shibi 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi bu şibi ne çekip ne içip ne yapıyor. hangi admin koruyor seni? ben seni koruyan admin reddediyorum. iyi bir insanım ya, tanısanız seversiniz. ayrıca herşeyin suçlusu Uğur, ilk "hoş geldin" mesajını atan oydu Koruyor idim ancak korkuyormuşum yaaaa
Pinlenen İletiler