Ulaş 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi Şebnem sitenin Jigsaw'ı olabilir. Bizi Eurovision ile sınıyor
Uğur 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi [video=youtube] Cezar'ın dengi tam olarak bu. Bundan iyi bi örnek olamazdı.
shibi 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi [video=youtube] Cezar'ın dengi tam olarak bu. Bundan iyi bi örnek olamazdı. [align=center] sıdjffoıjd şaka bir yana, kendimi sizin yüzünüzden cezar fangirl yaptım bir günde, nefret ediyorum bu siteden gidecem ben [/align]
Ulaş 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi [align=center]BU SİTEDEN NEFRET EDİYORUM! BU SÖZLER ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!!! [/align]
Uğur 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi [video=youtube] Performans gibi performans! Bu mükemmel performansa bakış açım tamamen bu :
shibi 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi [align=center]BU SİTEDEN NEFRET EDİYORUM! BU SÖZLER ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!!![/align] DAHA DÜN GELDİM BUGÜN GİTSEM KİMSE FARKETMEZ
Uğur 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi [align=center]BU SİTEDEN NEFRET EDİYORUM! BU SÖZLER ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!!![/align] DAHA DÜN GELDİM BUGÜN GİTSEM KİMSE FARKETMEZ [align=center][/align]
shibi 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi [align=center]BU SİTEDEN NEFRET EDİYORUM! BU SÖZLER ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!!![/align] DAHA DÜN GELDİM BUGÜN GİTSEM KİMSE FARKETMEZ [align=center][/align] pki admn by
Ulaş 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi Gel @shibi, bu şarkı eşliğinde dans edelim. [video=youtube]
shibi 6 Mart, 2016 gönderildi 6 Mart, 2016 gönderildi Gel @shibi, bu şarkı eşliğinde dans edelim. [video=youtube] ben dün bu şarkıyı böyle izledim
Pinlenen İletiler