2018 Eurovision Şarkı Yarışması’na katılımını onaylayan bir diğer ülke de Ermenistan oldu. İşte Ermenistan’ın 2018 Eurovision planları:
Ermenistan, Lizbon’da düzenlenecek 2018 Eurovision Şarkı Yarışması’na katılımını onayladı ve temsilcisini yine “Depi Evratesil” adlı ulusal final ile seçeceğini bildirdi.
4 canlı showdan meydana gelecek olan ulusal finalin başvuruları 15 Aralık 2017’ye kadar sürecek. Şarkıların daha önce yayımlanmamış olması baş koşul olarak belirtilmiş.
Ulusal finalin kazananı, ülkesini Eurovision’da temsil edecek. İşte ulusal finalin kısa tanıtım videosu:
Eurovision’da Ermenistan
Ülkenin en iyi dereceleri:
2008 – Sirusho – Qele Qele (199 puan ile 4. lük)
2014 – Aram – Not Alone (174 puan ile 4. lük)
Geçtiğimiz sene ülkeyi Artsvik, “Fly With Me” adlı şarkısıyla temsil etti. İlgi çekici şarkı ve performansıyla fanların beğenisini toplasa da ülke, Eurovision finalinde beklenen ilgiyi görmedi ve halktan 21, jüriden 58 puan alarak toplamda 79 puanla 18. oldu.
Ermenistan Katılımını Onayladı
Yorum Yaz