Lüksemburg’un 2025 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ki temsilcisi Laura Thorn, yarışma için hazırlanan postkart çekimlerini tamamladı.
Laura Thorn, Eurovision Şarkı Yarışması için postkart çekimi yapmak üzere ev sahibi ülke İsviçre’ye giden son sanatçı oldu. Thorn, 16 Şubat günü Lüksemburg delegasyon başkanı ile birlikte İsviçre’ye seyahat etti. Sanatçının İsviçre ziyaretine dair gelişmeler, RTL Eurovision’un Instagram hesabı üzerinden takip edilebiliyor.
Bu yıl, 2019’dan bu yana ilk kez Eurovision postkartları ev sahibi ülkede çekiliyor. Son beş yılda postkartlar, sanatçıların ev sahibi ülkenin çeşitli bölgelerine dijital olarak yerleştirilmesi, kendi ülkelerinde ziyaretler gerçekleştirmesi veya ülkelerinin önceki Eurovision katılımcılarıyla birlikte görünmesi gibi farklı konseptlerle hazırlanmıştı.
Eurovision postkartları ilk olarak 1970 yılında kullanılmaya başlandı. Bu kısa videolar, sahne hazırlıkları için gerekli süreyi sağlarken, aynı zamanda ev sahibi ülkeyi tanıtma veya katılımcı sanatçılar hakkında bilgi verme amacıyla yıllar içinde evrim geçirdi.
Kaynak: RTL

