Eurovision Efsanesi Johnny Logan, Yarışmaya Geri Dönebileceğini Duyurdu !

Eurovision Şarkı Yarışması’nı üç kez kazanan İrlandalı müzisyen Johnny Logan, yarışmaya olası bir dönüş yapabileceğinin sinyallerini verdi.

Eurovision tarihinin en tanınmış isimlerinden biri olan Logan, yarışmayı 1980 ve 1987 yıllarında İrlanda adına şarkıcı olarak, 1992 yılında ise söz yazarı olarak kazanmıştı. Ünlü sanatçı, ikinci zaferinin 40. yıl dönümü olan 2027 için yarışmaya yeniden katılmayı düşünebileceğini belirtti. Johnny Logan’ın ikinci zaferi, 1987 yılında Brüksel’de “Hold Me Now” adlı şarkısıyla gelmişti.

Nicky Byrne’ın podcast programına konuk olan usta sanatçı, yarışmaya dönme olasılığını göz ardı etmediğini belirterek, “Bana bir orkestra verin, belki düşünürüm” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nın ilk yarı finalinde sahneye sürpriz bir şekilde çıkan Logan, Loreen’in 2012’de kazandığı “Euphoria” adlı şarkıyı özel bir yorumla seslendirerek izleyicilere nostaljik anlar yaşatmıştı.

Kaynak: Extra.ie

Diğer haberlere göz atın