İçeriğe atla

Görüşürüz


Paul

Pinlenen İletiler

Bu sanırım şimdiye kadar açtığım en sıkıntılı konu.Sessiz sedasız gitmekti niyetim ama 2 senedir bulunduğum her gün facebook'tan önce açtığım,bazen vize haftamda bile baktığım,eğlendiğim siteye veda etmeden olmaz diyorum.

 

Öncelikle gitme sebeplerimi açıklamak istiyorum:

Sitedeki arkadaş oylamaları,gruplaşmalar vs. değil.Klasik gidiş sebeplerinden biri değil yani.Sebebim tamamen şu birkaç gündür öğrendiğim sitenin aslında nasıl bir buzdağı olduğunu,nasıl çirkinleştiğini görmem.Samimiyetsizlikler almış gitmiş.7-8 üye değil burda konu.Kimseye düşmanlık ederek gitmiyorum.3-4 üye dışındaki herkes diyim size hatta hariç olan üyelerden birini söylüyorum:Yiğit.

 

Sitede bir düzelme olmasını bekledim ama aslında gerek yokmuş beklemeye bekledikçe midemin bulantısı arttı çünkü.Kimsenin çözüm bulmak gibi bir derdi yok.Suçlamalar bitmeyecek bu forumda ve her geçen gün daha da kötü olacak kalanlara son uyarımdır.Sitede bir çözüm olursa bir gün ve döndüğümde yine her şey sitenin ilk zamanları gibi olabilirse(ki hiç sanmıyorum) o zaman dönebilirim.

 

Bu kadar olayla da devam edebilenleri anlamıyorum o daha da kötü zaten.Ben yapamadım en azından.

 

Profilimi silerseniz sevinirim yada banlarsanız çünkü 2 senenin alışkanlığı giriş yaparım diye korkuyorum.1 saat açık bırakırsanız sevinirim ama belki bu konudaki yorumları görmek hoş olur.Hepinize hoşçakalın diyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

İsveç'in kazanmasıyla bir bağlantısı yok ben 7 mi ne vermiştim .Ayrıca konu keşke bu kadar yüzeysel olsaydı.Dediğim gibi ben şu son tartışma yüzünden gitmiyorum.Ama net konuşayım madem gidiyorum:birincisi şu timestarda xtina olayı ikincisi de insanların facebookta neler konuştuğunu görmem.Son konuşma değil sadece melih bunun gibi birkaç tane çıkarttı.Bunları fark etmem asıl sebebim.


Yok kimseye düşmanlık yapmıyorum.Hariçten kastım bu benim soğumama sebep olmayan birkaç üyeden birisin bazında yazdım.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...