Jump to content

Merhaba :D

Recommended Posts

Posted

Merhaba arkadaşlar ben Eren :) 17 yasındayım. Aranıza Adana'dan katılıyorum. Sıkı bir müzik dinleyicisiyim. Lady Gaga ve Nicki Minaj'ın tam olarak fanıyım. Bunun dışında en sevdiğim şarkıcılar Madonna,Michael Jackson,Snow Tha Product,Iggy Azalea,Kylie Minogue,Cher vb. Madonna ve Kylie Minogue'u son aylarda cok takip ediyorum her an fanı olabilirim :D Pop Kültürünü tam anlamıyla yaşıyorum.Rap müziği de çok severim.Kitap okumayı çok severim. Karayip Korsanları ve Percy Jackson serisini favori film serilerimden. Bilgisayar oyunlarıyla aram iyidir :D Diyeceklerim şimdilik bu kadar sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Şimdiden tanıştığıma çok memnun oldum :loveya::D

Posted

Hosbulduk :). Tesadüfen buldum ama çok sevdim tesadüf işe yaradı :D

Posted

bu aralar siteye üye akımı başladı :D hoş geldin. iletişim bilgilerini de verir misin? çünkü yarışmaya katılamayan insanların çok fazla fake hesabı açılıyor forumda. onlardan biri olmadığını bilmek isteriz :)

Posted

Eren Savma gelmiş :dil3: Canerin neyi oluyodun :P

hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin :D

Posted

face hesabı var beni ekledi yardımcı oluyorum şu an :D

Posted

Little monster olman arti puan benim icin hosgeldin yavrum

Posted

Hoşgeldin aramıza keyifli forumlar...

Posted

bu aralar siteye üye akımı başladı :D hoş geldin. iletişim bilgilerini de verir misin? çünkü yarışmaya katılamayan insanların çok fazla fake hesabı açılıyor forumda. onlardan biri olmadığını bilmek isteriz :)

Her gelen San Marino'yu alıyo bi de

Posted

San Marino'yu tabiri caizse gire çıka gire çıka ....... ettiler :S:D

Posted

San Marino'yu tabiri caizse gire çıka gire çıka ....... ettiler :S:D

Kurtuluş yine sende Reyiz. San Marino halkını yarı yolda bırakma...

Posted

İrlandada kalmayı düşünüyorum eğer ülke değiştirirsem ebediyen o ülkede kalırım o ülkede san marino olur :D

Posted

çocuk yarışmadan habersiz şu anda anlattım biraz :D