Soultake Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Merhaba arkadaşlar ben Eren 17 yasındayım. Aranıza Adana'dan katılıyorum. Sıkı bir müzik dinleyicisiyim. Lady Gaga ve Nicki Minaj'ın tam olarak fanıyım. Bunun dışında en sevdiğim şarkıcılar Madonna,Michael Jackson,Snow Tha Product,Iggy Azalea,Kylie Minogue,Cher vb. Madonna ve Kylie Minogue'u son aylarda cok takip ediyorum her an fanı olabilirim Pop Kültürünü tam anlamıyla yaşıyorum.Rap müziği de çok severim.Kitap okumayı çok severim. Karayip Korsanları ve Percy Jackson serisini favori film serilerimden. Bilgisayar oyunlarıyla aram iyidir Diyeceklerim şimdilik bu kadar sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Şimdiden tanıştığıma çok memnun oldum
Soultake Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Hosbulduk . Tesadüfen buldum ama çok sevdim tesadüf işe yaradı
Chatigo Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 bu aralar siteye üye akımı başladı hoş geldin. iletişim bilgilerini de verir misin? çünkü yarışmaya katılamayan insanların çok fazla fake hesabı açılıyor forumda. onlardan biri olmadığını bilmek isteriz
Volkan Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Eren Savma gelmiş Canerin neyi oluyodun hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin
Guest Soner Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 face hesabı var beni ekledi yardımcı oluyorum şu an
Melih Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Little monster olman arti puan benim icin hosgeldin yavrum
Züreyfa Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 bu aralar siteye üye akımı başladı hoş geldin. iletişim bilgilerini de verir misin? çünkü yarışmaya katılamayan insanların çok fazla fake hesabı açılıyor forumda. onlardan biri olmadığını bilmek isteriz Her gelen San Marino'yu alıyo bi de
Reyiz Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 San Marino'yu tabiri caizse gire çıka gire çıka ....... ettiler
Züreyfa Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 San Marino'yu tabiri caizse gire çıka gire çıka ....... ettiler Kurtuluş yine sende Reyiz. San Marino halkını yarı yolda bırakma...
Reyiz Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 İrlandada kalmayı düşünüyorum eğer ülke değiştirirsem ebediyen o ülkede kalırım o ülkede san marino olur
Guest Soner Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 çocuk yarışmadan habersiz şu anda anlattım biraz
Recommended Posts