Yiğit 1,392 Posted July 4, 2012 Bu da Jury Votes 2. yarı final %100 Televoting Sonuçları: 2. yarıfinal %100 Jüri Oylaması Sonuçları: Quote Share this post Link to post Share on other sites
NJLS 1 Posted July 4, 2012 %100 halk oylaması olsaydı sonuçlar böyle olacaktı. Çok güzel bir video hazırlanmış, izlemenizi tavsiye ederim. keşke sonuçlar böyle olsaydı..ilk 3 böyle olsaydı..biz 4.olsaydık.Yunanistanda ilk 10 in içinde bu listede.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cem 4,982 Posted July 4, 2012 İzlanda,Danimarka,Ukrayna başka bir sene katılsaydı ilk 10'da kesinlikle olurdu. Çok fazla güzel şarkı olduğu için sonlarda yer aldılar Ama ben artık farklı ülkeleri top 5'te görmek istiyorum isviçre,macaristan,moldova gibi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 12,077 Posted July 4, 2012 [video=youtube] 1 YARI FİNAL TELEVOTING OYLARINA GÖRE SONUÇLAR [video=youtube] 1 . YARI FİNAL JURI OYLARINA GÖRE SONUÇLAR Quote Share this post Link to post Share on other sites
NJLS 1 Posted July 4, 2012 Bu da Jury Votes 2. yarı final %100 Televoting Sonuçları: 2. yarıfinal %100 Jüri Oylaması Sonuçları: zeljkonun 2. , bizim 4. olduğumuz bir televoting Quote Share this post Link to post Share on other sites
Uğur 20,890 Posted July 5, 2012 Bence dediğin gibi olmalıydı zaten. Halk oylaması keşke geri dönse. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Enes 133 Posted July 5, 2012 Ama o zaman fransa 0 puanla sonuncu mu olsaydi? Italyayla ispanyaya acimiycak miydiniz hic benim favorim ukrayna yari finalde sondan 2. Mi olcakti? Az puan farki var es kaza nineler birinci de olabilirdi halk oylamasinda. Sarkimiz kaliteli degildi cocuk sarkisi gibiydi bence 22.lik normal o sarki icin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jeanne Posted July 11, 2012 O kadar iyi şarkının içinde 7. olması fazla iken Arnavutluk yerine Türkiye'nin ilk 5'te olmasını savunuyorsunuz.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KryAsk 1 Posted August 6, 2012 Jüride Yunanistan ve Malta bizim önümüzde. TRT'ye başvursam ''halktan biriyim, beni jüri yapın'' desem yaparlar mı ki? Müzik eğitimim 0 ama halk oylamasını baştan aşağı değiştirmem herhalde. Trt müzik dairesi başkanını jüri yapan senide yapar merak etme Quote Share this post Link to post Share on other sites