İçeriğe atla

Eurovision 2019 ''Dare To Dream''


Pinlenen İletiler

Uğur, Bir saat önce yazdı:

SON DAKİKA!

 

EBU Belarus konusunda geri adım atarak; Belarus'un gerçek jüri sonuçlarını esas aldı ve Eurovision 2019 sonuçlarını güncelledi. 

 

Kaynak: 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Değişimler şu şekilde :

 

 

 

  • Beğendim 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

2012'ye kadar Türkiye'den sonra en çok desteklediğim ülke İsveç'ti ama son yıllarda en soğuduğum ülke de İsveç oldu bu jüri yüzünden. Şarkıyı bu arada bende seviyorum ilk 10'umda ama jüri oylamasına güvenmiyorum. Umarım en yakın zamanda kaldırılır.

  • Beğendim 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ben meselenin basit bir oylama problemi olmadığını düşünüyorum arkadaşlar. Daha derinlikli bir problem var. Bunu anlayabilmek içinde büyük resmi görebilmemiz lazım. Şöyle ki bazı küresel ve karanlık odaklar Eurovision'u manipüle etmeye çalışıyorlar. Mesela Ermenistan, Hırvatistan gibi harika şarkılar ile yarışmaya katılan ülkelerin elenişi, Makedonya'nın pespaye şarkısının jüride birinci olması, Hollanda'nın hiç hak etmediği halde kazandığı birincilik bir problemin varlığına işaret ediyor. Masonlar, İllüminati, Opus Dei veya adına her ne derseniz deyin karanlık küresel odakların kurdukları bir düzenden söz edilebilir. Aslında bizim 2012 sonrası Eurovision'a katılmaktan vazgeçişimizde bu karanlık odaklara karşı bir tepkiydi belkide... Dediğim gibi büyük resmi görmeye çalışın. Meseleyi basit bir Belarus jürisi oylarını önceden açıkladı basitliğine indirgemeyin.

  • Beğendim 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eurovision yozlaşmış diye yoz ilanlı hatariyi Filistin için savunan "Romalı akepe" yalakası gazetenin

Spoiler

:anlatabildimmi:

köşe yazarının yazışmasını bi okuyuverin anacım. :amancokkotu: Türkiye yarışmaya katılmamakla hala bişey kaçırmıyor diye tel Aviv sahnesinin kıskançlığını meyve veren ağaç taşlanırın ötesine gidemeyen nasıl sindirsem de ıslık çaldırsamcı kendilerine eziklikler tezahür etmekten başka bir işe yaramamış o yazı. Hatariyi ilk sen dinlemezsin güdük!:ahaha:

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

  • Beğendim 3
  • NE 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...