İçeriğe atla

Eurovision 2019 ''Dare To Dream''


Pinlenen İletiler

Ben seyircilerin arkasından yapılan çekimleri çok beğeniyorum. 2004'te çok vardı mesela o, arenanın en arkasından. Geniş açılı çekimler hoşuma gidiyor. Fazla abartıya kaçtıklarını da düşünmüyorum. Örneğin 2009'da çok fazla geniş açı kullanmışlardı.

 

Rejiyi de başarılı buldum ben. 20'nin üstünde kamera kullanıldı bu sene. 2015 neydi öyle. 3 dakika boyunca sadece 4-5 farklı açı kullanıyorlardı resmen. Sürekli aynı kameralardan görüntü almaktansa, daha fazla sayıda kamera kullanıyor reji. Hatta bu durum çoğu ülkede şarkıların ve şovun daha ön plana çıkmasını sağlıyor bence. Özellikle İsviçre, ben kaç farklı kamera kullandılar sayamadım izlerken.

  • Beğendim 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Organizasyon 2010, sahne 2014 hala benim için. 2010'un "ledsiz de sahne olur"u çok başarılı yansıtması (ki bunu Portekiz beceremedi bence), sunucuları, ara şovları, her şeyi mükemmeldi bence. 2014 sahnesi de hala en beğendiğim sahne tasarımı.

 

2016 biraz fazla abartılıyor o da Petra etkisinden sanırım. Yoksa ara şovları, Timberlake'e alakasızca single reklamı yapmaları vs. açısından vasat bir organizasyon. Petra'ya laf yok ama, Mans'la beraber yaptıkları ara şov iyiydi bir de. 

  • Beğendim 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu arada sahnede ayrı bir garabet... Böyle şekil olarak farklı bir şeyler yapmaya kalkınca olmuyor. 2006'da da Yunanistan böyle bir şey yapmaya çalışmıştı... Antik Yunan tiyatroları gibi bir sahne tasarlamaya çalışmışlardı ve çok kötüydü. Bu senede İsrail böyle üçgen, müçgen bir şeyler yapmaya çalışmış ama olmamış. Yok İsrail bu işi beceremedi, eline yüzüne bulaştırdı. 

  • Beğendim 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...