İçeriğe atla

Avustralya 2019 : Kate Miller-Heidke - Zero Gravity


Uğur

Avustralya 2019 : Kate Miller-Heidke - Zero Gravity  

9 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

Uğur, 1 dakika önce yazdı:

Yok ya bahislerle birebir olmayabilir ilk 3. Ben ne İsveç'in ne Avustralya'nın ilk 3'ü hak ettiğini düşünmüyorum. Bu iki ülke genelde jürilerde yardırıyor ama halk yine dengeler bence sonuçlarını.

O ilk 3ü jüri için söylemiştim toplam oylarla durum değişik olabilir.

  • Beğendim 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Birinci olursa şaşırmam. Jüriler yalayabilir demişsiniz ama sahne şovu da bence gayet iyiydi. O yüzden halktan da iyi bir destek alacağını düşünüyorum. Hollanda'nın kazanacağını düşünüyorum yarışmayı ama yine de Avustralya'yı tutacağım.

  • Beğendim 2
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

yöWroBijonu kim izliyor anlamıyorum heralde 24 yaş altı pedegog sosyalliğinden çıkmamışlar heralde ayol bunlar. :anlatabildimmi:birincilikte Oströlyanın ne işi var anlamış değilim.:felfecir2:hadi hollanda birinci olsun diye araya boş yastık koyma amaçlı oyları algı yönetimine şişiriyorlarsa bişi diyemiycem okey? mi jedi:tabitabi:ay yotubue de birinciliğe karşılaştırma konulmuş fan videoları bile var şaşırmış bunlar. ha bi de birinci olunca london isteği de gazı iyi ayrı yemiŞ balon havası. bence vatikanda yaptır daha iyi. kime balon kime london?:nasilcikiyorum:kopçam koptu bunu yazıcam diye.

  • Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
  • Yarıldım 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...