İçeriğe atla

yerli dizi Gülizar


Pinlenen İletiler

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

Kanal D ekranlarında haftasonları izleyiciyle buluşacak olan Gülizar dizisinin başrol oyuncuları Faray Zeynep Abdullah ve Ömer Berk Cankat’tır. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alıp bu isimlere eşlik edecekler arasında Şerif Sezer, Ebru Cündübeyoğlu, Berkay Ateş, Sevtap Özaltun, Zuhal Gencer, Gonca Cilasun, Berk Erçer, Mahperi Mertoğlu, Osman Alkaş, Goncagül Sunar, Ayşe Tunaboylu, Pelin Abay, Feriha Eyüboğlu, Emre Taşkıran ve Baran Can Eraslan bulunuyor.

Başroldeki Farah Zeynep Abdullah, Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği Unutursam Fısılda adlı filmde de şarkıcı rolünde rol almıştı. Ayrıca Arif V 216 filminde Ajda Pekkan’ın gençliğine hayat vermişti.

 

 

 

O3 Medya imzası ile Cumartesi akşamları Kanal D’de yayınlanan Gülizar dizisinin konusu nedir? Çağan Irmak’ın proje tasarım, yönetmenlik ve senaryo alanında görev aldığı Gülizar başrol oyuncuları, oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında detay öğrenmek istiyorsanız bu yazıdan faydalanabilirsiniz.

Onur Güvenatam’ın yapımcısı olduğu, müziklerini Çiğdem Erken’in yaptığı, senaryoda ise Çağan Irmak’a Scripta Yazı Grubu’nun eşlik ettiği Gülizar dizisi genç kuşağın başarılı oyuncuları ile tecrübeli oyuncuları harmanlayarak seyirciye keyifli bir dizi sunmayı hedefliyor. Şarkı söylemeyi çok seven Gülizar ile veteriner hekim olarak çalışan Murat’ın yaşamına odaklanacak olan dizi zaman zaman hüzünlendirecek zaman zaman ise güldürecek.

 

[h=2]Gülizar Dizisinin Konusu[/h]

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

 

 

 

25 yaşında olan Gülizar, İzmir’in kenar mahallesinde yaşayan genç ve güzel bir kızdır. Dizimizin ana karakteri olan bu kadın, annesinin kendisine emanet ettiği 40 yaşındaki Suzan ile beraber yaşar. Müziğe aşık olan ve en büyük hayali bir gün şarkıcı olmak olan Gülizar sevimliliği ve güzelliği ile herkesin ilgisini çeker.

Gülizar’la beraber yaşayan Suzan ise Şerif’in işlettiği bir pavyonda çalışır fakat Şerif’in gözü hep Gülizar’ın üzerindedir. Suzan’a Gülizar’ı pavyona getirmesi için baskı kurar. Fakat ana karakterimizin dertleri bununla da sınırlı değildir. Zira ilerlemiş yaşına rağmen Bahri Bey onunla evlenmek ister. Başroldeki kadın karakterimiz bir yandan tüm bu problemlerden kurtulmak isterken hayatın karşısına neler çıkaracağı konusunda hiç de fikir sahibi değildir.

Gülizar’ın babası oldukça zengin bir insandır ve süt ürünleri fabrikasının sahibidir. Zengin Mehmet Rıfat Bey bir gün ölüm döşeğine yatar ve kızın son bir kez görmek ister. Mehmet Rıfat Bey, artık kızının kendi çiftliğinde yaşamasını vasiyet eder. Çiftlikte kahya olarak çalışan Veysel Bey ve onun oğlu Murat, Gülizar ile tanışır. Ve Murat Gülizar’ı görür görmez ona aşık olur fakat ortada büyük bir problem vardır çünkü nişanlıdır.

  • Beğendim 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...