Jump to content

Recommended Posts

Posted

merhabalar. Ben rıfat, her yıl eurovision u büyük bür ilgiyle izlerdim ama ilgi hamasi bir çizgiyi geçmezdi. eurovision fanatiği sayabileceğim bir arkadaşım sayesinde, eurovision a ilgim katlandı ve daha ilginç hale geldi. ayrıca bu foruma üye olmama vesile olan kişidirde.

26 yaşındayım, karşıyakalıyım. muhasebeciyim. forumda keyifli zaman geçirmek ve yeni arkadaşlıklar edinmek dileğiyle herkesi selamlarım...

Posted

Hoş geldin Rıfat, seni aramızda görmek güzel! :heart:

Posted

Referansın kim merak ettim? Ben de zaten sitemize nasıl ulaştın diye soracaktım. Hoşgeldin, sanırım sitemizin yaşça en büyük üyesisin. :D

Posted

Hosgeldin mösyö....seni burda gormek guzel......kritiklerini dort gozle bekliyorum.....!! :goz::goz:

Referansın kim merak ettim? Ben de zaten sitemize nasıl ulaştın diye soracaktım. Hoşgeldin, sanırım sitemizin yaşça en büyük üyesisin. :D

Benim Ugur :goz:

Posted

Aaa iyi, tekrardan hoşgelmiş o zaman :D

Edit: Afedersin, forumumuzun yaşça en büyük üyesi 61 yaşında olan İngilizce hocam. :siritma:

Posted

müzik zevkii çok farklı ve kendi insanlıgı kadar guzel olan bir insanı siteye kazandırdıgımı düşünüyorum.....gerçekten hoşgeldi :goz:

Posted

hoşbulduk arkadaşlar, bu sıcak karşılamanız için teşekkür ederim ve evet sanırım, bakıyorum da bu forumun en büyüğü ben oluyorum sanki :haha:

Edit: Afedersin, forumumuzun yaşça en büyük üyesi 61 yaşında olan İngilizce hocam. :siritma:

iyiymiş :clap:

Posted

müzik zevkii çok farklı ve kendi insanlıgı kadar guzel olan bir insanı siteye kazandırdıgımı düşünüyorum.....gerçekten hoşgeldi :goz:

teşekkürler...

Posted

hoşgeldin:) iyi eğlenceler :)

Posted

Hoşgeldin iyi eğlenceler :14:

Posted

:f57: umarım forumda iyi vakit geçirirsin :)

teşekkür ederim. :okeyto:

Hoşgeldin iyi eğlenceler :14:

hoşbulduk teşekkür ederim. :icon_smile:

Posted

hoşgeldin:) iyi eğlenceler :)

hoşbulduk. teşekkür ederim. :)

Hoşgeldin Rıfat :okeyto:

hoşbulduk :)

• 1 year later...