glass Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 merhabalar. Ben rıfat, her yıl eurovision u büyük bür ilgiyle izlerdim ama ilgi hamasi bir çizgiyi geçmezdi. eurovision fanatiği sayabileceğim bir arkadaşım sayesinde, eurovision a ilgim katlandı ve daha ilginç hale geldi. ayrıca bu foruma üye olmama vesile olan kişidirde. 26 yaşındayım, karşıyakalıyım. muhasebeciyim. forumda keyifli zaman geçirmek ve yeni arkadaşlıklar edinmek dileğiyle herkesi selamlarım...
Uğur Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Referansın kim merak ettim? Ben de zaten sitemize nasıl ulaştın diye soracaktım. Hoşgeldin, sanırım sitemizin yaşça en büyük üyesisin.
Pixel Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Hosgeldin mösyö....seni burda gormek guzel......kritiklerini dort gozle bekliyorum.....!! :goz: Referansın kim merak ettim? Ben de zaten sitemize nasıl ulaştın diye soracaktım. Hoşgeldin, sanırım sitemizin yaşça en büyük üyesisin. Benim Ugur
Uğur Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Aaa iyi, tekrardan hoşgelmiş o zaman Edit: Afedersin, forumumuzun yaşça en büyük üyesi 61 yaşında olan İngilizce hocam.
Pixel Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Aaa iyi, tekrardan hoşgelmiş o zaman müzik zevkii çok farklı ve kendi insanlıgı kadar guzel olan bir insanı siteye kazandırdıgımı düşünüyorum.....gerçekten hoşgeldi
glass Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 hoşbulduk arkadaşlar, bu sıcak karşılamanız için teşekkür ederim ve evet sanırım, bakıyorum da bu forumun en büyüğü ben oluyorum sanki Aaa iyi, tekrardan hoşgelmiş o zaman Edit: Afedersin, forumumuzun yaşça en büyük üyesi 61 yaşında olan İngilizce hocam. iyiymiş
glass Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Aaa iyi, tekrardan hoşgelmiş o zaman müzik zevkii çok farklı ve kendi insanlıgı kadar guzel olan bir insanı siteye kazandırdıgımı düşünüyorum.....gerçekten hoşgeldi teşekkürler...
glass Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 umarım forumda iyi vakit geçirirsin teşekkür ederim. Hoşgeldin iyi eğlenceler hoşbulduk teşekkür ederim.
glass Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 hoşgeldin:) iyi eğlenceler hoşbulduk. teşekkür ederim. Hoşgeldin Rıfat hoşbulduk
Recommended Posts