İçeriğe atla

BLU TV'den yeni dizi: 7YÜZ


Cem

Pinlenen İletiler

İnternet televizyonu Blu TV’de Masum dizisinin ardından 7Yüz isimli yeni bir dizi daha başlıyor. Toplam 7 bölümden oluşan 7YÜZ dizisinde Tilbe Saran, Genco Erkal, Engin Hepileri, Melisa Sözen, Cem Davran, Damla Sönmez, Ekin Koç, Sinan Tuzcu, Pınar Göktaş, Gizem Erdem ve Merve Dizdar rol alacak.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

Orijinal projeleri ile Türk izleyicisinin dikkatini çeken, Türkiye’nin ilk internet televizyonu BluTV, kendi yerli yapımlarını seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. Masum,Sahipli ve Çalınmış Hayatlar projeleriyle televizyonculuk dünyasında değişimin sinyallerini veren BluTV yeni projesi “7YÜZ” ile seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

“7YÜZ” dizisi her bölümde başka bir hikayenin anlatıldığı, 45-60 dakikadan oluşan yedi filmlik bir dizi. Kendi içinde başlayıp biten bu hikayelerin her birinin tonu bambaşka ve her bölüm sarsıcı bir yüzleşme hikayesini temel alıyor.

 

7YÜZ’ün her bir karakteri, yaşamına devam edebilmek için bir insan yaşamının olabilecek en karanlık taraflarıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. Geçmişin sıcak nefesini ensesinde hisseden 7YÜZ’ün “yüz”lerinin önünde iki seçenek var. Ya durup geçmişe yenilecekler; ya da geçmişle yüzleşip geleceği kazanacaklar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Puhu'nun adı eskiden Tvyo idi. Sonra nedense değiştirdiler neden bilmiyorum. Puhu zaten tuttu, bence paralı üyeliğe geçmesine gerek yok. Sırf Fi'deki gereksiz Vodafone ve Samsung reklamlarından kazandıkları yeter gibi. Bu arada Puhu sadece Fi ile de öne çıkmış değil. Sistemi tamamen ücretsiz ve bir çok eski-yeni yerli film, dizi barındırıyor bünyesinde.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bedava üyeliği paralı üyeliğe çevirsinler, ülkede bin tane Fi sevici varsa anca 100 tanesi paralı üyelik alıp izler, o derece. Ülkece beleşçiyiz. Spotify'lar vs.ler bile yeni yeni benimseniyo anca. İnsanlar aile hesaplarına okeye dördüncü arar gibi insan arıyor forumlarda.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Çünkü Fi dışında hepsi paralı bi de para mı vercem 7 bölüm izlicem diye asla vermem :ahaha:

 

Fi'yi de izlemedim oturup onu açmaya üşeniyorum inanır mısın :nedusunuyosun:

 

büyük ihtimal 36 Aralık'ta izlerim :yardin:

 

Ya da izlemem, zorla mı kardeşim :kabuletmiyorum:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...