İçeriğe atla

Güldür Güldür ekibinden yeni film: Cici Babam


Cem

Pinlenen İletiler

Güldür Güldür Show ekibinin yeni sinema filmi Cici Babam’ın çekimleri başladı.

 

Sezon boyunca tiyatro sahnesinde binlerce; televizyon karşısında milyonlarca seyirciyi güldüren Güldür Güldür, yaz tatilini de beyazperde için çalışarak geçiriyor! Güldür Güldür ekibi, aşka ve aile ilişkilerine dair bir komedi filmi olan Cici Babam’ın çekimlerine başladı!

 

Şanlıurfa kökenli, İstanbul’da yaşayan, Muğla’da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ailenin hikayesinde, herşey çok yerli, herşey çok Güldür Güldür! Filmin renkli kadrosunda Mahir İpek, Derya Alabora, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu ve sürpriz karakterler ile sürpriz isimler yer alıyor.

 

Tüm oyuncuların sürprizli karakterleri ve şaşırtıcı tipleriyle kamera karşısına geçtikleri filmin çekimleri devam ediyor.

 

Ekibin mutfağından çıkan hikaye yine ekibin mutfağında pişiyor. Programın yazar kadrosu Murat Kepez, Eray Akyamener, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk Sak, Mahmut Özbey tarafından yazılan filmin yönetmeni projenin ve diğer filmlerinin de yönetmeni olan Meltem Bozoflu. Film, 2017 – 2018 sezonunda seyirciyle buluşacak.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...