İçeriğe atla

yerli dizi Dolunay


Pınarella

Pinlenen İletiler

 

 

 

2. TANITIM

 

 

 

 

Star TV ekranında başlayacak olan Dolunay dizisinin başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman isimleri yer alıyor. Dolunay dizisinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturuyor. Sürpriz bir aşkı konu alacak olan Dolunay dizisi yakında Star TV ekranında başlayacak...[/h]

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

 

 

 

[h=3]Dolunay Dizisi Konusu[/h] Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar...

 

 

 

 

[h=3]Dolunay Oyuncu Kadrosu[/h] [h=3]Özge GÜREL(Nazlı)[/h] 1987 İstanbul doğumlu olan Özge GÜREL 29 yaşındadır. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümü mezunudur. Kızım Nerede dizisi ile deneyim kazanan Özge GÜREL daha sonra Medcezir dizisinde rol alarak kendini göstermiştir. Özge GÜREL’in kariyeri ise Kiraz Mevsimi dizisi ile şahlanmıştır. Son oalrak ise Yıldızlar Şahidim dizisinde başrol olmuş ancak tutunamamıştır.

 

 

Nazlı güzel ve saf bir aşçıdır. Aşçılık için aynı zamanda Gastronomi dersleri de alıyor. Oldukça inatçı ve girişken bir kızdır. Küçüklükten beri çalışıyor.

 

 

 

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

 

 

 

 

[h=3]Can Yaman(Ferit)[/h] 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Can Yaman 28 yaşındadır. Ünlü olması ise Sinem Kobal ile birlikte rol aldıkları Gönül İşleri dizisine canlandırdığı Bedir karakterine dayanır. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü mezunudur. Son olarak İnadına Aşk ve Baba Candır dizilerinde rol almıştır.

Ferit başarılı bir iş adamıdır. Çok çalışkan ve soğuk kanlı bir gençtir. Eski sevgilisi Ferit’i aldatınca Ferit tüm kadınlara cephe almıştır.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...