İçeriğe atla

İsveç 2018 : Benjamin Ingrosso - Dance You Off


Uğur

PUANINIZ?  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

Alcazar'ın MF'ye alınmaması konusunda haklıydı bence SVT.

 

 

Şarkılar ilk haftanın yarım tık daha iyisi. Yalnız koreografiler çok zayıf kalmış gibi bu yarı finalde. Bir Benjamin Ingrosso da çıkmamış bu YF'den. İlk 4 çok belli ama hangileri DTF, hangileri AC olur bilemiyorum. Samir ve Viktor, AC olusa ve Björkman bunları Sigrid'in karşısına koysa da İspanya ulusal finaline dönse işler.

  • Beğendim 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Neden alınmadı ki Alcazar MF'ye, o mesele ne?

Adayların açıklanmasına daha 1-2 ay varken MF üzerinden reklam yapmaya çalıştılar. Sosyal medyada ve diğer basın organlarında "Bir araya mı geliyoruz? Ne için dönüyoruz?" diye açıklamalar yaptırdılar ve MF'ye döneceklerini basına sızdırdılar. Adayların açıklanmasına 1 hafta kala da haber çıktı işte işin sürprizini bozuyorlar diye çıkarıldılar adaylar arasından diye. Deli gibi para yatırılmış bir organizasyon MF. Bu tarz detaylara takılmakta haklılar.

  • Beğendim 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Mariette seçilsin diye ne gerek vardı bunlara? Bu çabayı Loreen için gösterselerdi bu sene muhtemelen Malmö'de falandık.

 

SVT'yi tebrik ediyorum. Artık onlar da duruma şaşırmış olacaklar ki (yahu biz o şarkıyla nasıl 5. olduk cidden?), biraz vites düşürelim demişler herhalde. İlk yarı finale göre bu bana da daha zayıf geldi. Üçüncü yarı finalde Dotter, son yarı finalde de Mariette'yi merak ediyorum sadece.

 

O abartılan, bahislerde bir numara çıkan Liamoo'nun şarkısı ise, bizim İngiliz Shayne Ward'ın 2006'da çıkardığı orta tempolu şarkılara benziyor. Bu mu kazanacakmış MF'yi, güldürmeyin beni. Margaret'in şarkısının adı açıklandıktan sonra iddiasız olacağını anlamış olmanız gerekirdi, bence boştan yere şaşırmışsınız. Bir iki şarkı dışında izlenmeye değecek bir yarı final olmamış, DMGP de sütten çıkmış ak kaşık değil bu sene ama MF yerine tercih edeceğim ve pişman olacağımı sanmıyorum.

  • Beğendim 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...