İçeriğe atla

Duymayan Kalmasın’dan ayrılıyorum!


Cem

Pinlenen İletiler

Deniz Akkaya, her sabah izleyiciyle buluştuğu Duymayan Kalmasın programından ayrıldığını duyurdu.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Geçtiğimiz günlerde, Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in birlikte sunduğu ‘Duymayan Kalmasın’ programından Akkaya’nın sert yorumları nedeniyle

ayrılacağı haberleri basına yansımıştı. Resmi açıklama Akkaya cephesinden geldi. Duyuru yazan bir fotoğraf paylaşan ünlü isim, şu açıklamayı yaptı:

“Değerli dostlar;

Bir bebek gibi büyütmüş ve kısa sürede fenomene dönüştürdüğümüz ‘Duymayan Kalmasın’dan eski partnerim Mesut Yar gibi ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Ayrılık sebeplerimiz Mesut Yar ile paralellik göstermektedir; içerik ve konuların işleniş şekli ve formatın gereklilikleri gibi tamamen yayıncılık konuları, meslek mevzuatları yanında ülkenin içinden geçtiği bu sert süreçte belki de bir yayıncıdan beklenen PROFESYONELLİĞİ yerine getirmekte zorlanmamdır.

Hele hele dün senenin ilk saatlerinde yaşanan hain saldırı sonrasında kendimde özel hayat konuşacak gücü bulamamam en önemli etkendir.

bu nedenle yarın sizlerle vedalaşmak üzere yaptığımız plandan, geri çekiliyor ve yarın yayın yapılmaması konusundaki duruşumu burada devam ettiriyorum! Benim için yarın yas günüdür; şov da her zaman devam etmemelidir…

Bir süre dinlenip yeni adresimde sizlerle buluşmak üzere enerji topluyor olacağım.

Tekrar tüm ülkeme Allah sabır ve güç versin. İyi günlerde güleryüzlü yayınlarda buluşacağız."

DENİZ’SİZ İLK PROGRAM…

Seren Serengil, canlı yayına Cengiz Semercioğlu ile çıktı. Serengil, programdan ayrılan partneri Deniz Akkaya hakkında şunları söyledi: “Bu programla Deniz’i tanıdım. Arkadaşlığımızı burada pekiştirdik onu kalbime taşıdım. Muhakkak yollarımız bir başka projede birleşecek, başarıları onunla paylaşıyorum onun da yolu açık olsun.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...