İçeriğe atla

TOLGAHAN

Üye
  • İçerik sayısı

    756
  • Katılım

  • Son ziyaret

TOLGAHAN kullanıcısının paylaşımları

  1. "Rhythm of Love"dan iyi gibi. Rhythm of Love'a alıştık, tam sevmeye başladık ama bu da onu aratacak bir şarkı değil bence. Akılda kalıcı ve şova çok fazla uygun. (Y) Belarus bu sene kesinlikle finalde olmalı. Umarım harcanmazlar.
  2. TOLGAHAN

    Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

    Natalia Kelly - Shine
  3. Şu an açıklanan şarkılar arasında iyi bir durumda bence. Çok da kötü bir seçim olmadı. "Spas" ya da bu şarkının seçilmesi gerekiyordu. Bu seçildi. Sırbistan'ı bir kez de böyle görelim. Farklılık iyidir. Bu arada şarkının nakarat kısmı biraz daha güçlendirilmeli ve kesinlikle İngilizce versiyon yapıp onun ile yarışmalılar.
  4. Canlısı gerçekten çok iyi! Playback'ten farkısız. (Y) Çok beğendim! Şarkı ilk açıklandığında pek beğenmedim fakat dinleye dinleye şarkıya çok alıştım ve şu an en sevdiğim 5 şarkı içinde Slovenya. Umarım şarkı biraz daha güçlü hale getirilir. iyi bir derece alsın bu sene.
  5. TOLGAHAN

    Ivi Adamou Fan Club

    Ivi Adamou'nun, İspanya'nın en ünlü prodüktör ve DJ'lerinden biri olan Marsal Ventura ile hazırladığı yeni şarkısı "Time to Love" bugün yayınlandı. Şarkı Sony Music Yunanistan ve Sony Music İspanya tarafından ortak olarak yayınlandı. Ivi Adamou, "La La Love" ile İspanya ulusal listesinde haftalarca yer alarak İspanya'da ciddi bir fan kitlesi kazanmıştı. Bu şarkıyla İspanya'daki hayranlarının yeniden karşına çıkıyor! Gizlenmiş İçerik Şarkının atmosferi bence çok hoş. Club, Dance Pop tarzında gayet kaliteli bir şarkı. Umarım Yunanistan ve İspanya sınırlarını aşan bir şarkı olur.
  6. 1 tane Poland! Dziekuje! Teşekkürler!
  7. Konunun ilk yorumlarından en sonuna kadar tek tek okudum. Yapılan yorumların en mantıklıları "Yarı finale dönülmemesi" yönünde. Anketin sonucu da büyük bi farkla dönülmemesi yönünde. Bence yarı finallere dönülmemesi artık netleştirilmeli ve bu konu burda kapatılmalı. Tartışma gittikçe büyümeden, birbirinizin kalbini kırmadan konuyu sonlandırmak en iyisi. Ayrıca Oğuzhan'a çok fazla yüklenişmiş tüm yorumlarda. OĞUZHAN bence bu sitede en objektif oy verenlerin başında geliyor. Bugüne kadar verdiği oyları inceleyin. Kimlere oy vermiş? Oy verdikleri insanlar ona yakın mı? Oğuzhan kaç yıldır arkadaşım ve arkadaş oylaması yapsaydı Polonya'ya her yarışma oy yağdırırdı! Aynı şekilde örnekleri çoğaltabilirim.
  8. POLYANNA'yı Polonya diye okudum. Diyorum Tolgahan ne alaka? Ben de Polonya diye okudum Dedim tamam "tartışma yine beni buldu" hahaha
  9. Dönülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yarı finallerde 13 - 14 ülkenin yarışıp 3 - 4 tanesinin finale gitmemesi bence haksızlık. Eğer yarı finallerde 18 - 19 ülke yarışacak da 10 tanesi final hakkı kazanacaksa sıcak bakıyorum ama bu olmayacağına göre tek final olması şu an gayet iyi bence. * Ayrıca zaman bir arkadaşın dediği gibi çok uzuyor.
  10. TOLGAHAN

    Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

    Shiri Maimon - "Le an shelo telchi"
  11. playback yaptı Almanlar o yüzden istemiyor ya Ne playback'i iyi misin sen? evet iyiyim playback yaptı Saçmalama Prova videosu bile paylaşıldı. Playback falan değil.
  12. playback yaptı Almanlar o yüzden istemiyor ya Ne playback'i iyi misin sen?
  13. 5 şarkının 5'inin de ayrı güzelliği var. Beşini de seviyorum ve açık açık şu favorim diyemiyorum. Hangisi seçilirse seçilsin Avusturya bu sene finalde olmayı hak ediyor.
  14. Sadece adından ve dünya çapında ünlü olmasında dolayı seçilmedi bence Cascada. Kadın hak etti. Gecenin en iyi ses performansı ona aitti. Sade ama etkileyici bir performans gerçekleştirdi. Ayrıca şarkı gerçektenden ulusal finalin en iyisiydi. Dün gece tamamen izleyenlerin bunu açıkça görmüş olması gerekir. Bence hak edilmiş bi zafer. Şarkıyı da severek dinliyorum. Şu an açıklananlar içinde en güzel şarkı da bu. Çoğu Avrupalı Eurovision fani de bayılmış şarkıya. Alacağı derece doğrusu umrumda bile değil doğrusu. Eurovision'da alınan derecelerin gerçeği ne kadar yansıttığı da malum (!) o gece bir dünya starını izlerken büyük keyif alacağım ve severek oy vereceğim Almanya'ya.
  15. Bence çok kötü bir seçim oldu. Superfinal'e Birgitta Haukdal - "Meðal Andanna" ve Unnur Eggertsdóttir - "Ég syng!" kalır diye tahmin ediyordum. "Ég syng!" ve "Eg a Lif" kaldı. Bu ikisi içinden de "Ég syng!"in kazanmasını istemiştim çünkü İzlanda'yı bu şarkı temsil etse bence İzlanda açısından çok iyi olacaktı. İzlanda'yı hiç bu tarzda hareketli bir parça ve dans koreografisi ile görmedik. Biraz farklılık İzlanda açısından iyi olabilirdi. Unnur güzel bir kız ve çok iyi dans ediyordu açıkçası. Harcadılar... Yine klasik bir İzlanda göreceğiz. Söyleyen şarkıcının sesi çok iyi olabilir ama şarkıda ve performansta bence bir iş yok. Sıkıcı. Çok aynı. Herkes yine "İzlanda" çıktı diyecek..
  16. Çok sevindim o zaman :) teşekkürler
  17. çok teşekkürler
  18. E tabii ki olacak karaoke versiyonu yok şarkının olsun güzel olmuş bazı yerleri söylemeseydin düet yapmış olurdunuz (fikirlerim kalp ben) Teşekkürler haha
  19. E tabii ki olacak karaoke versiyonu yok şarkının
  20. Katılıyorum. HADISE
  21. Çok teşekkür ederim Thank youuuuu
  22. Bu şarkıyı mırıldanıyordum ve hemen aldım telefonu açtım müziği ve kaydettim. Daha 20 dakika oldu. Umarım beğenirsiniz. Gizlenmiş İçerik
  23. TOLGAHAN

    Melissa López Marro Fan Club

    Melissa! Umarım 2014'te gerçek Eurovision sahnesinde yer alır. Ülke önemli değil, bu kız o sahneyi çok hak ediyor. Tam ESC platformuna uygun bir şarkıcı.
  24. Heilsarmee diskalifiye olsun, jüri yeniden toplansın ve Melissa Lopez gönderilsin! asdfghhjkl Rüyalar gerçek olsa.. (: The point of no return!
  25. Melissa Lopez'e çok yazık olduğunu düşünüyorum. Yarışma öncesinde bolca takip ettim onu ve çok emek verdi, şovu da bence gayet orijinaldi. Etkileyici bir performanstı ama ilk 3'e bile giremedi. Benim anlamadığım. Bütün jürinin favorisi Melissa Lopez'di. Nasıl oldu da ilk 3^'e çıkamadı. Seçilen Heilsarmee ve şarkısı "You and me" de iyiydi fakat bence Eurovision'da bir şey yapamayacaklar bu sene de. Ellerine gelen derece fırsatı - Melissa Lopez - ittiler resmen.
×
×
  • Yeni Oluştur...