İçeriğe atla

slow_lee

Üye
  • İçerik sayısı

    291
  • Katılım

  • Son ziyaret

slow_lee Hakkında

  • Doğum Günü 02-02-1991

slow_lee'nin Başarıları

Kıdemli Forumcu

Kıdemli Forumcu (11/14)

  • İlk Mesaj
  • Gelişim Sürecinde
  • Konu Açan
  • 1. Hafta: Tamamlandı
  • 1. Ay: Tamamlandı

Son Rozetler

1

Topluluk Puanı

  1. slow_lee

    İstekleriniz ve Şikayetleriniz

    Avustralya EBU üyesi olmadığı için eklenmiyormuş. Diğer ülkelerin müzik kültürleri de bana uzak. Katılamıyorum mecburen. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim Ulaş. Başarılar diliyorum.(:
  2. slow_lee

    İstekleriniz ve Şikayetleriniz

    Gizlenmiş İçerik Buradan almayı istediğin ülkeyi Uğur'a iletmen yeterli Ben Avustralya'yı istiyorum ama ülke adı yok listede, Uğur'a gönderdim mesaj. Teşekkür ederim.(:
  3. slow_lee

    İstekleriniz ve Şikayetleriniz

    ETSC yarışmasına katılmak istiyorum fakat ülkeyi nereden seçebilirim biri açıklarsa çok sevinirim.
  4. calintilarin arasina dima bilani niye ekledin haha. Çalıntıların arasında değil , onun hakkında da birinci olunca gay dedikoduları çıkarılmasından bahsettim . (: dogal ama sonuncu olani arastiracak degiller ya. ayrica dima bilan olayi dedikodu degildi bence koskoca fotograf vardi. Şarkılar araştırılacaksa eğer yarışmadan önce araştırılmalı , 1. olduktan sonra araştırmanın ne faydası var . Şov bitmiş , oylama yapılmış . Dima Bilan'ın cinsel yönelimini hiç araştırmadım tam olarak dedikodu mu gerçek mi bilmiyorum o yüzden kendimden emin bir şey söyleyemem o konuda haklı olabilirsin belki .(: (:
  5. calintilarin arasina dima bilani niye ekledin haha. Çalıntıların arasında değil , onun hakkında da birinci olunca gay dedikoduları çıkarılmasından bahsettim . (:
  6. Bu çalıntı haberleri sadece kazanana zarar vermek isteyen kişiler tarafından çıkarılıyor . Sadece dedikodu . Hayatında belki de bir defa yarışacağın yarışma için koca Danimarka'da söz yazarı kalmadı , müzik adamı kalmadı gidi bir şarkıdan alıntı yapıp çalıntı şarkıyla yarışacaksın . Böyle bir şeyi kimse yapmaz . Şarkılar birbirine benzeyebilir doğal , milyonlarca şarkı var dünyada . Çalıntı diyip başarıyı lekelemek yanlış . Molitva çalıntı , Dima Bilan gay , Nije Ljubav Stvar çalıntı , Düm Tek Tek çalıntı . Sanatçıların işi gücü yok şarkı arıyorlar çalıp yarışmak için . Komik açıkçası .(:
  7. Tabi ki kendimizdeki cevherleri göstermek en güzeli en doğrusu fakat biz kendi cevherlerimizi göstermeyi bir öğrenemedik . Yüksek Sadakat'tir vs.dir TRT boş isimlerle uğraşıp duruyor .
  8. Bu kadın Eurovision için fazla asil , fazla güzel , fazla sempatik . Eurovision'a bir beden büyük . Yarışma gecesi performanslardan sonra favorim Norveç'ti . Ama Danimarka'nın alacağı gün gibi ortadaydı .
  9. Doğru aslında fazla kendinde olamamış haklısın . Ama yine de ordan burdan da olsa harika bir şovla puanları topladı . Keşke biz de ordan burdan söz alıp Avrupa'nın ağzını açık bırakabilsek böyle şovlarla . (:
  10. Yarı finalde elendiğini görünce şoka girdiğim şarkı . ):
  11. Şov , ses , performans her şeyleri harikaydı . Azerbaycan tüm Avrupa'ya her sene kendinde ne cevherler olduğunu gösteriyor . En çok sevindiğim sonuçlardan birisi . (:
  12. Bonnie Tyler'ın performansını çok beğendim final gecesi . Şarkının başında galiba kötü söyleyecek diye düşünürken özellikle o ön tarafa doğru gelip yaptığı çıkışa hayran kaldım . Yaşına rağmen gayet güzel söyledi . Hak ettiği puanı alamadı malesef . Ama gönüllerimizi tekrar fethetti . (:
  13. Çok seçiciyim . Çalmasa da olur umrumda olduğunu da söyleyemem açıkcası . (:
  14. slow_lee

    Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

    Cem Özkan - Dön Bana Gizlenmiş İçerik
  15. Şarkı çok kötü ve sıkıcı . Tek temennim sahneye çıkmadan önce kaşlarını alması . En azından görüntü kirliliğini engellemiş olur .
×
×
  • Yeni Oluştur...