İçeriğe atla

Mösyö

Üye
  • İçerik sayısı

    3.168
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mösyö kullanıcısının paylaşımları

  1. Medinede kilise kurulmasıyla, yarışmanın kudüste yapılması ne alaka? Ebunun çekincesi yarışmanın savaş bölgesi veya savaş bölgesine yakın bir yerde yapılacak olması olabilir, kudüs olayına veyahut boykot olayına takıldıklarını sanmıyorum. Kimsenin boykot edeceğini de sanmıyorum, daha önce de dedim ama bu çatlak sesler, ebu ve israilli yöneticileri daha ılımlı bir yola itmeli diye, belki ukraynadaki iktidarsızlıklarından sonra, sert oynamaya veyahut göz korkutmaya çalışıyollardır eğer o biletlerinizi çok da erken almayın hadisesi hakikatliyse. Bana kalırsa yarışma kudüste olacaktır, 40dan fazla ülke de katılacaktır, eğer çok sert ve politik bir süreçle yürütmezlerse ki şuan için herhangi politik bir hareket gelmedi yarışmanın direkt kudğste yapılacağının aşikar edilmesinden sonra, gerçi filistinli öldürmekle meşguller orası da ayrı tabii
  2. chpden aday olan abdüllatif şener ayarında bir üyeliği olacak ulaşın :cokkomik: üyeliğini gözlemci üye seviyesine düşürdüm, dışardan bakıp el sallasın :gulegule:
  3. ocak başkanı da şanışer olacak zannım :cindovdu:
  4. Hocam bazı ülkeleri boş bırakabliyor muyuz, scooch ve surie arasında seçim yapmak istemiyorum gerçekten @Reyiz :ifrit:
  5. 2007 mi :nededimben: 2007 mi
  6. Şu andan itibaren ocak dışı bir elitsin :siktirgitburdan:
  7. Çağatayın sataşası gelmiş bence yine, neyin samimiyetini sorguluyorsun ya :cokkomik: Bir önceki yorumda şarkı İsveç fabrikasyonu olsa beğenirdiniz diyip, öteki yorumda niye beğenmemiş olmana birşey demiyorum diyorsun onu da anlamadım :hahay: Bu forumda da İsveç şarkı yazarlarına karşı hoşnut bir tavır da görmedim ben aynı durumdan herkes rahatsız, boşa söylem atıyorsunuz :oyle: Velhasılı bak bu şarkıyı çok dinleme bak sonucu böyle oluyor, sakıncalı bu şarkı sakıncalı :baziseyler:
  8. :tabitabi: İsveç fabrikasyonu olsaydı epileptik sijır gibi şarkı yapmazlardı muhtemelen, biz ne zaman kötü olduğu için bir şarkıyı beğenmeme hakkına sahip olacağız ya :kahroluyorum: her şeye bir kılıf bir kılıf :boylebiseyvarmi:
  9. Gözümdeki değeri despacitonun çello versiyonları kadar, şahtı şahbaz olmuş Beğenmediği bir şarkıya bu kadar uğraş nedir anlamadım, finale çıkınca değere bindiyse demek ki :bibak:
  10. YFde 10, finalde 24. olacak bir entry bekliyorum :tamamolur:
  11. Mösyö

    bilimkurgu Westworld

    Ben de reddittir ekşidir hiç bakmıyorum :kabuletmiyorum: İlk sezondaki edebi anlatım konusunda katılıyorum, fekat her şey de bir kaos içinde olduğundan, bu anlatımı tercih etme nedenlerini anlıyorum Hikayenin genişlemesi ve oyunculuk bakımından çok hoş bu sezon, 5ten sonra, ilk sezon temposuna dönecekler gibi geliyor bana, bütün heyecanı yaratıp onun üzerine işleyecekler, hadi bakalım yeni bölüm gelecek bugün beklemedeyiz
  12. Bu sene ibretlik kostümler yoktu gerçi, kötü hatta çok kötü olanlar vardı ama 2016 hıvatistan, 2014 litvanya ayarında bir kostüm göremedik, yine de hak edenler içinde en kötüsü bu idi gerçekten
  13. Mösyö

    Andorra 2019 : (Katılmıyor)

    Ben de ilgili oldukları fakat para olmadığu gibisinden bir şey gördüm sanki yabancı bir sitede, çokoprens olmasa da bi probis eder bence :hahay:
  14. Mösyö

    bilimkurgu Westworld

    2.sezonun dördüncü bölümü ile, en elit bünyelerde bile kısa süreli beyin kasılması yaratmışlardır efenim, inanılmaz gidiyor bu sezon, keza şu son iki bölüme bakacak olursak; :guzelseylerolcak: Hadi çabuk çabuk izle semih de burada beyin fırtınası yaparız :evetevet:
  15. Ben finalde aldığı dereceye şaşırdım, çok arada kaynamalı bir şarkı ama cürü beğenmişti zaar, benim de ilk10umda asla olamayacak bir şarkı da, bundan iyidir diye şeettim :tabitabi:
  16. :hayirefendim: kabul etmiyorum, o bundan daha elitimsi, hoş bir düzenlemesi var
  17. sen de bazen izandan şaşıyorsun azizim :evet: bu ne norveç ne allasen, rica ediciim, cürüye teşekkür ediyorum bunu finale çıkarmadıklarüçün :evetevet:
  18. Şimdi de baktım, eurovisiontvde veya vikide böyle bir şey yazmıyor, mandela efektimsi bir olay olabilir bu, çok söylendiği için kanıksanmış, ama oladabilir emin değilim öyleyse şarkı yazarlarına da sınır getirsinler, maşallah her biri zilyon kere katılıyor, böylece isveçli şarkı yazarlarının hükümdarlığını da sonlandırabilirler :evet:
  19. böyle bir kural var mı hakikaten ya?, yıllardır söylenegeliyor da, hiç görmedim ben, eurovisiontv'de falan da yok
  20. evet çünkü çok uyumlulardı grup olarak, evet, neyse en azından empiüç olarak dinleriz canlılarına ihtiyaç yok :hahay:
  21. Bütün eurovision sitelerinde kavga kıyametin bini bir para :hahay: İzlandada, boykot için imza kampanyası başlatmışlar, 25bin olan hedefin 20binden fazlasını da toplamışlar, bir etki yaratacağını sanmıyorum :yok: ama belki bu tarz çatlak sesler, israilli yetkilileri, daha ılımlı bir organizasyona doğru iter, diye umuyorum
  22. BBC yarım saat geçmeden resmi kanalında saldırı olan versiyonunu koyup özel haber yaptı, bk'ya döner dönmez ertesi gün this morning'e çıkarttılar, buna rağmen videonun editlenmesi bence absürd olmuş
×
×
  • Yeni Oluştur...