İçeriğe atla

İbrahim

Üye
  • İçerik sayısı

    1.896
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Lider Olduğu Gün Sayısı

    1

İbrahim kullanıcısının paylaşımları

  1. Bu şarkıdan kurtulduğuma ve 1 daha dinlemeyecek olduğuma çok seviniyorum.
  2. Umarım seneye de bu cocuk, ayni sarki ile katılır yarışmaya. 2 sene de dinlesem sıkılmam bu şarkıdan.
  3. En mantıklı senaryo bana gore de yarismanin 1 sene ertelenmesi. Virüsün etkisi bittiginde yapılır yarışma yakin bi tarihte diye düşünüyorum. Bu süreçte de sarkicilar sarkilarina revamp yapmaya devam etsinler.
  4. Bu kızdan hiç beklentim yoktu, kesin anirmali bi sarki yapar diye düşünüyordum. Sasirtti beni acikcasi. Ben beğendim sarkiyi. Boris'in sarkilarini seviyorum zaten. Almanya ve Bulgaristan'in daha iyi oldugunu düşünüyorum ama. Juride sürpriz yapacak bi havası var şarkının. Sarkinin tarzını da Isveç'in şarkısına benzettim. Başarılar
  5. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Yazık Dotter'e 1 puanla kaybetti. Gecen seneyi tekrar edecek bi secim olacak Isvec icin. Güzel bi sarki 4.siramdaydi ama secilmemesi gerekiyordu bence. Felix ve Mariette'ye de çok üzüldüm, hadi Mariette'yi anlarım halk sevmiyor o kızı ama Felix'in bi ton fani var basamamışlar mi tuşlara.
  6. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Sıralamam 1. Bulletproof 2. Kingdom Come 3. Boys with Emotions 4. Move 5.Brave 6. Shout it Out 7. Talking in My Sleep 8. Vamos Amigos 9. Winners 10.Troubled Waters 11. Take a Chance 12. Vem e Som Oss
  7. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Bu çocuğun gecen seneki sarkisini çok seviyorum. Bu sarkisini da o kadar sevmiyorum, alt yapısı da bildigin arak olduğu icin itici geliyor bana.
  8. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Kingdom Come'u çok seviyorum, yari finalde çok iyiydi performansi. Bugun çok heyecanlıydı iyi degildi pek performansi. Yine de seviyorum sarkiyi, secilmesini isterim.
  9. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Felix'in sarkisi ve performansını bende beğendim. Sahnesi de çok hoş ayrıca. Kazanabilir ama isveci bu sefer de bi kadın temsil etsin. Kaç senedir erkek gidiyor.
  10. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Mariette abaertildigi kadar kotu degil bence. Ben beğendim sarkiyi da performansını da. Sonuncu falan da olmaz bence.
  11. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Robin'in sarkisini hiç sevmedim, performansını da. Secilmez umarım.
  12. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Dotter kazanmalı. Performansini beğendim, yari finalde bazen müzik sesinin önüne geciyordu bugün daha iyiydi bence. Kızin sonuçta üstüne o kadar isik vuruyor, yine de hakkından geliyor sarkinin .
  13. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Vamas Amigos'u seviyorum ben ya. Eglenceli bi sarki. Mendez'i şarkıdan çıkarsak daha iyi olucak ama neyse.
  14. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Brave'i hiç sevmemiştim ilk basta, isindim sarkiya ama sahnesi çok kotu bu kızın. En sonunda da sicti sıvadı deyim yerindeyse, sesi yetmedi herhalde.
  15. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Mohombi'nin gecen seneki sarkisini daha çok seviyorum. Bu sarkisi da fena degil. Dansi falan eklemiş sahnesini biraz değiştirmiş ama yeterli olmamış gibi. Tilili kısmı da zorlama ve saçma olmuş.
  16. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Mamas'in performansi çok güzeldi. Bunların olduğu yari finali izlememiştim,sarkinin da sadece stüdyo versiyonununu dinlemiştim canlıda daha iyi geldi bana. Ilk 3 arasından en iyisiydi.
  17. İbrahim

    İsveç 2020 : The Mamas - Move

    Victor'un performans yari finale gore daha iyiydi bence. Paul Rey'in sarkisini da beğeniyorum ama salak salak zıplaması sinirlerimi bozuyor. Sarkinin ruhunu olduruyor.
  18. Bulgaristan yine şaşırtmadı. Çok beğendim şarkıyı. Billie Eilish şarkılarına benzeyen bi şarkıyla gelmişler ki o kızın şarkılarını da çok severim. Şeytanın bacağını kırabilir Bulgaristan bu sene.
  19. 5. şarkı seçilmeli en çok onu beğendim ama bence 2. şarkıyı seçecekler.
  20. 6.sarki fena degildi ama 5.sarki çok daha iyiydi bence. Daha fazla dayanamiycam kapatıyorum ben yayını.
  21. 6.sarki: Güzel başladı ama Da da da da da dediği kısmı sevmedim hiç. Fena degildi sarki, kızın sesi fena değilmiş bu arada.
  22. 5. sarki: Çok beğendim bu sarkiyi, sahnesi de güzeldi. Performansinda da bi sıkıntı yoktu. Bunu secsinler, çok hoşuma gitti şarkı.
  23. 4.sarki: Biraz demode bi sarki buda ama en iyisi buydu suana kadar. Cocuk da ünlüymüş sanırım Sırbistan'da. Sample bildigin arak ama bir yerden.
  24. Romanya ve Sırbistan'ı ayni anda izliyorum. Allahım sen yardim et bana Bi yerde halk panayırı gibi mikrofonu eline alan sahneye atlıyor. Digeri de 1988 ulusal finalini yeniden yayınlıyor gibi, o kadar demode.
  25. Alcohol You: Şu sarkiya daha iyi isim bulamamışlar mi gerçekten. Performansini hiç beğenmedim, bi ara back vokallerle kendi sesi birbirine girdi. Arena reaksiyonuna bakacak olursak kazanacak gibi bu parça. En güzel sarki buydu ama.
×
×
  • Yeni Oluştur...