İçeriğe atla

Cem

Kurucu
  • İçerik sayısı

    15.536
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Lider Olduğu Gün Sayısı

    209

İletiler bölümüne Cem kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Züreyfa, 13 saat önce yazdı:

    İkinci sezonda Leyla Ariç'in CHP'ye oy verin çağrısı yapmasını bekliyorum.

     

    Sen o imzayla insan içine nasıl çıkıyosun hâlâ :ahaha:

    CemDB puanı eklendi bu arada!!!!!! @Uğur

    • Anırdım 3
  2.  

    CemDB Puanı: 8,8/10 

    Spoiler

    - İkinci sezon kesinlikle gelir, ucu açık bırakıldı.

    - Bir fizikçinin bile zar zor anlayacağı sahneler mevcut olsa da gerilim ve dram sahneleri ağır basan bir diziydi bence, o yüzden oldukça beğendim.

     

    • Azdırdın 2
  3. Gerim gerim gerildim bu filmde de. Güzel ama en önemli kısım eksikti bence. 

     

    Spoiler

    bu uyuz uyuz gülümseyerek musallat olan varlığın ne olduğu, neden musallat olduğu, neden başka birini öldürmek dışında hiçbi şekilde kurtulunamadığı açıklanabilirdi. Şeytani bi varlık mı in mi cin mi? Yoksa bunu gören herkes şizo mu? Böyle her şey havada kalıyo. uyuz uyuz sırıtan bir varlık görüyosun ve sonrasında 1 haftaya ölüyosun, çığlık ve son durak'taki gibi demode bi metot olmuş. 

     

    • Ay Çok Hoş 1
  4. Gerilimi bol bi filmdi, aradığım heyecanı verdi.

     

    Spoiler

    yaratığın hep doğaüstü olduğunu düşündüm ama sapık bi adamın çocuğununun çocuğundan yaptığı bir çocuk olduğu ve sanırım bi odada kapalı kapılar ardında büyütülmüş olması biraz şaşırttı. Bir tür mutant insan yani. 
     

    Adamın o yaratıkla iletişimini çok merak ettim, adam kendi kendini vurduğuna göre yaratıkla kötü bi iletişimi olmamış diye tahmin ediyorum ama biraz daha flashback isterdim bu konuda. Mesela bu adam nasıl bu kadar sapık bi zihniyete sahip oldu? Geçmişi neydi vs...
     

    Tess, Detroit şehir merkezine iş görüşmesine gidip kaldığı yeri söylediğinde kadının tepkisi çok ürkütücüydü, mesela o kadın tam olarak ne biliyodu orayla alakalı? Biraz ipucu verilebilirdi. Yaratıkla alakalı bilgisi olduğunu sanmıyorum herhalde getto bi mahalle olarak tanıyodu ama yine de merak ettim.

     

    Keith'te kesin bi işler var dedim en başından beri (bi de Alexander Skarsgard bi dizide yaratığı oynuyodu, ordan da o imajı kazandırdı bana) ama tam anlamıyla ters köşe yaptılar, masum gariban çıktı. Yaratık onu öldürdükten sonra naptı acaba?

     

    • Ay Çok Hoş 1
×
×
  • Yeni Oluştur...