İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

29-03-2023 tarihinden bu yana (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Türkiye'nin Anketi: 2023 2013'ten bu yana düzenlediğimiz Eurovision anketimizin 2023 ayağını tamamladık. Oylamalara katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Eurovision Time'ın Eurovision 2023 sıralaması böylece belli olmuş oldu. 1. Yarı Final 2. Yarı Final Final Ayrıntılı sonuçlar için tıklayınız. Önümüzdeki yıl görüşmek üzere!
    12 points
  2. Türkiye'nin Anketi: 2023 2013'ten bu yana her sene Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki birincimizi belirlediğimiz Türkiye'nin Anketi başlıyor! Anketimizin 2023 ayağına geçmeden önce, geçmiş yıllardaki birincilerimizi hatırlayalım. 2013 Norveç Margaret Berger I Feed You My Love 2014 Birleşik Krallık Molly Children of The Universe 2015 Estonya Elina Born & Stig Rästa Goodbye To Yesterday 2016 Ukrayna Jamala 1944 2017 İtalya Francesco Gabbani Occidentali's Karma 2018 Bulgaristan Equinox Bones 2019 Hollanda Duncan Laurence Arcade 2021 İtalya Måneskin Zitti e Buoni Bu yıl Birleşik Krallık'ın Liverpool kentinde düzenlenecek yarışmada 37 ülke yarışacak. 1. Yarı Final # Ülke Şarkı 01 Norway Alessandra Queen of Kings 02 Malta The Busker Dance (Our Own Party) 03 Serbia Luke Black Samo Mi Se Spava 04 Latvia Sudden Lights Aijā 05 Portugal Mimicat Ai Coração 06 Ireland Wild Youth We Are One 07 Croatia Let 3 Mama ŠČ! 08 Switzerland Remo Forrer Watergun 09 Israel Noa Kirel Unicorn 10 Moldova Pasha Parfeni Soarele şi Luna 11 Sweden Loreen Tattoo 12 Azerbaijan TuralTuranX Tell Me More 13 Czecha Vesna - My Sister's Crown 14 Netherlands Mia Nicolai & Dion Cooper Burning Daylight 15 Finland Käärijä Cha Cha Cha 2. Yarı Final # Ülke Şarkı 01 Denmark Reiley Breaking My Heart 02 Armenia Brunette Future Lover 03 Romania Theodor Andrei D.G.T. (Off and On) 04 Estonia Alika Bridges 05 Belgium Gustaph Because Of You 06 Cyprus Andrew Lambrou Break A Broken Heart 07 Iceland Diljá Power 08 Greece Victor Vernicos What They Say 09 Poland Blanka Solo 10 Slovenia Joker Out Carpe Diem 11 Georgia Iru Echo 12 San Marino Piqued Jacks Like An Animal 13 Austria Teya & Salena Who The Hell Is Edgar? 14 Albania Albina & Familja Kelmendi Duje 15 Lithuania Monika Linkytė Stay 16 Australia Voyager Promise Çalma Listesi Eurovision 2023'de yarışacak tüm şarkıları Spotify listemiz üzerinden dinleyebilirsiniz. Oylama Oylarınızı her iki yarı final için Eurovision usulü şeklinde bu ayın sonuna kadar @Mustafa 'ya (bana) gönderebilirsiniz. Yarı final sonuçları, tarihi daha sonra duyurulacak canlı yayınla verildikten sonra final oylamaları başlayacaktır.
    6 points
  3. Pembe Hanım @Uğur Abdullah Bey @Züreyfa Alev @Soner Kıvılcım @Cem Ömer @GirayESC Sönmez Hanım @Egemen Sevilay @Efsane Nursema @Aykut Umut @Sino Fatih @Hakan Doğa @Afka Mustafa @Mustafa Nilay @Papa Metehan @Livertol Çimen @Öykü
    6 points
  4. Eurovision sezonu müjdecileri: Birinci cemre: Tolga'nın online oluşu İkinci cemre: Tolga'nın profil fotosuna ev sahibinin bayrağını koyuşu Üçüncü cemre: Tolga'dan yılın ilk mesajı Şu mübarek günlerde hepimize hayırlı olsun inşallah
    5 points
  5. :aglak: :alemlerdeyim: :aramizdakalsin: :zerrindans: :zerrinkeyif: :cekilonumden: :saskin: :sacide: :ittir: :3evet: :sinirliyim: :vicdan: :yaziklarolsun: :nededibusimdi: :simdibidakka: :zipzip:
    5 points
  6. Türkiye'nin Anketi: 2023 2013'ten bu yana her sene Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki birincimizi belirlediğimiz Türkiye'nin Anketi 2023 finali başlıyor! Anketimizin 2023 ayağına geçmeden önce, geçmiş yıllardaki birincilerimizi hatırlayalım. 2013 Norveç Margaret Berger I Feed You My Love 2014 Birleşik Krallık Molly Children of The Universe 2015 Estonya Elina Born & Stig Rästa Goodbye To Yesterday 2016 Ukrayna Jamala 1944 2017 İtalya Francesco Gabbani Occidentali's Karma 2018 Bulgaristan Equinox Bones 2019 Hollanda Duncan Laurence Arcade 2021 İtalya Maneskin Zitti e Buoni Final Moldova Birleşik Krallık Belçika İrlanda Ukrayna Finlandiya Gürcistan Hollanda Estonya Kıbrıs Avusturya Çekya İspanya Litvanya Slovenya Almanya İsrail Arnavutluk Avustralya İsveç Norveç Fransa İtalya Sırbistan Ermenistan Letonya Büyük finalde yarışacak 26 şarkıyı, recap videosunu izleyerek kısaca anımsayabilirsiniz. Oylarınızı Eurovision usulü şeklinde @Mustafa 'ya (bana) gönderebilirsiniz.
    5 points
  7. Gizli birinci olduğunu düşünüyorum hala. O kadar gizli ki finale çıkmamış gibi yapıyor anlamayalım diye.
    4 points
  8. Direkt canlı performansla duyurmaları hoş olmuş, sahnede iyi duyacağımızı anladık ama stüdyoyu da yayınlasınlar artık, şarkıyı iyice anlayalım Ben de beğendim, geçen seneki Beatles'a saygı kuşağından sonra ilaç gibi geldi.
    3 points
  9. Yaş aldıkça beyin hücreleri ölmeye başlıyo doğrudur Ahauahauah
    3 points
  10. 3 points
  11. ASLKDSF efendim o da güzel şarkı, o da çeşitliliktir
    3 points
  12. Hadi Can Azerbaycan, tam 2011 gibi sene, net favori de yok yarışma kazanacak. Şöyle iddialı bir şeyler yolla da seneye dönek biz de.
    3 points
  13. KATILIMCILAR Simge Çapkınca Hande Yener - Benden Bir Tane Daha Yok Aleyna Tilki - Başıma Belasın Aynur Aydın - Öldürdün Bizi Selin - Farkında Değildin Soner Sarıkabadayı - Seviyor muyuz ? Seyhan Şaşkonun sunumuyla start alan 9. Türkiye Müzik Festivali 4. Aşamaya HOŞGELDİNİZ MEKAN ŞANLIURFA / 11 Nisan Spor Salonu ( 500 Kişilik) SAHNE 01 SİMGE & OZAN BAYRAŞA - ÇAPKINCA Söz: Onurr Müzik: Onurr Düzenleme: Ozan Bayraşa 02 HANDE YENER - BENDEN BİR TANE DAHA YOK Söz & Müzik: Genco Ecer Düzenleme: Misha 03 ALEYNA TİLKİ - BAŞIMA BELASIN Söz: Emrah Karakuyu Müzik: Emrah Karakuyu Düzenleme: Nushadow 04 AYNUR AYDIN - ÖLDÜRDÜM BİZİ Söz: Aşkım Kapışmak Müzik: Esad Fidan Düzenleme: Ozan Bayraşa 05 SELİN - FARKINDA DEĞİLDİN Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun - Aydın Kara Düzenleme: Gürsel Çelik 06 SONER SARIKABADAYI - SEVİYOR MUYUZ ? Söz: Soner Sarıkabadayı Müzik: Soner Sarıkabadayı Düzenleme: Efe Can - Osman Çetin - Bahattin Ekinci Oylarınızı 6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 24 Şubat Cumartesi 22:00 dır.
    3 points
  14. Lahavlevelaguvveteillabillahilaliyyilazim. Allahım...
    3 points
  15. KATILIMCILAR Mabel Matiz feat. Mert Demir - Antidepresan KÖFN - Al Aramızdan Murat Boz - Derin Mevzular Oğuzhan Koç - Kimseler Bulmasın Bizi Melek Mosso - İlletim ALIZADE & BEGE - 24/7 Seyhan Şaşkonun sunumuyla start alan 9. Türkiye Müzik Festivali 3. Aşamaya HOŞGELDİNİZ MEKAN BURSA / Tofaş Spor Salonu (7 500 Kişilik) SAHNE 01MERT DEMİR, MABEL MATİZ - ANTİDEPRESAN Söz: Mert Demir, Mabel Matiz Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir 02 KÖFN - AL ARAMIZDAN Söz & Müzik: Salman Tin Düzenleme: Bilge Kağan Etil 03 MURAT BOZ - DERİN MEVZULAR Söz: Mert Çodur, Ömer Akkaya, Umur Doma, Ozan Bayraşa, Murat Ercan, Ege İpek Tokatlı, Bade Derinöz, Murat Alp Mutlu, Berkay Altunyay, Emir Akbulut, Mela Bedel, Alperen Demir Müzik: Ozan Bayraşa, Mert Çodur, Ege İpek Tokatlı, Emir Akbulut Düzenleme: Ozan Bayraşa 04 OĞUZHAN KIOÇ - KİMSELER BULMASIN BİZİ Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Düzenleme: Çağrı Telkıvıran 05 MELEK MOSSO - İLLETİM Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun - Aydın Kara Düzenleme: Gürsel Çelik 06 ALIZADE & BEGE - 24/7 Söz: Alizade, Bege Müzik: Ege Taştan, EKBeats Düzenleme: Alper İratcı Oylarınızı 6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 17 Şubat Cumartesi 22:00 dır.
    3 points
  16. İkinci yarıyı kaçırmışım buna yetiştim. İki şarkı iyi gerisi kötü
    3 points
  17. Derin Mevzular'ı yazan ekibe bak, grup seks partisinde yazıldı herhalde
    3 points
  18. Dreambox Nova Android Box
    3 points
  19. Steelseries Apex 5 ile seti tamamladık.
    3 points
  20. VIDBIR'de her yıl olduğu gibi bu yıl da sular durulmuyor. MELOVIN: "Birinciyle ikinci arasında 600 bin oy farkı var. Size mantıklı geliyor mu? Hackerlar sistemi defalarca hackledi ve böyle olmasını istedi. Yorumu size bırakıyorum."
    3 points
  21. GoA'nın günahı neydi Yalnız ESC'ye özel Ukrayna türküsü diye bi tarz oluştu hakkat artık
    3 points
  22. İsveç'e slogan önerim: I Love You Allah
    3 points
  23. İsveç kazanınca illa bir şeyler değişiyor yine değişmiş. Ne slogan var ne logo. İçine ettiler iyice yarışmanın
    3 points
  24. Slogan bulamıyolarsa bizim foruma bakabilirlerdi hissim
    3 points
  25. Tüm finlandiya halkı aralarında anlaşıp oy vermeyelim demişler evet ahaha Demiştim loreen'in olmadığı bir evrende kazanırdı diye öyle de oldu. Ama en güzeli halk oylamasında loreen'i ezerek birinci olması. Demek ki jüri olmasa milli irade finlandiya diyor. Ayrıca ben loreen'i 150 puan farkla açık ara kazanır sanıyordum 57 puanla kazandı sadece yazık. Demek ki yılların loreen'i de olsan karşına çetin ceviz bir rakip çıkabiliyormus. Ki bu şarkıyı loreen değil de ünsüz biri söylese finlandiya 57 değil 157 puan farkla kazanirmis.
    3 points
  26. İsvecin sisirilmesinden en çok bikanlardanim ama gerçekler diye bir şey var dostum. İsveç bu yani John lundvikle bile derece yaptılar.
    3 points
  27. Resmen sinir krizi geçirtti izlerken. Şarkı kötü çocuk itici hareketleri daha itici yetmezmiş gibi arkaya da kendini koymuş dev gibi. Nasıl daha çok batiririz diye zorlamış
    3 points
  28. Kimse Yunanistan'ın full performansını görmeden birincilik iddia etmesin
    3 points
  29. Norveç Malta Sırbistan Portekiz Hırvatistan İsrail İsveç Moldova Çekya Finlandiya Allah'ım bir mucize gerçekleştir, biz elitlerin yüzünü güldür ve İsviçre ile Letonya'ya bir şans tanı. Amin.
    3 points
  30. Zeynep Talhaoğlu - Silvan 1. Sıra Adayı
    3 points
  31. 3 points
  32. Gayet güzel sahne. Tek başına kalmasa mıymış dedim ama o da sorun degil. Geçen seneden akillanmislar bu sefer dayamislar kayıttan kendi sesini ahaha
    3 points
  33. 1. Slovenya 2. Avusturya 3. Letonya 4. Ermenistan 5. İspanya 6. Malta 7. Birleşik Krallık 8. İsveç 9. Fransa 10. Sırbistan 11. Norveç 12. İsviçre 13. İzlanda 14. Finlandiya 15. Almanya 16. Azerbaycan 17. Çekya 18. Hollanda 19. Yunanistan 20. Belçika 21. Moldova 22. Ukrayna 23. Estonya 24. Avustralya 25. İsrail 26. Portekiz 27. İtalya 28. Arnavutluk 29. Gürcistan 30. Litvanya 31. Hırvatistan 32. İrlanda 33. Kıbrıs 34. Romanya 35. San Marino 36. Polonya 37. Danimarka
    3 points
  34. Eurovision 2023 sahnesinden ilk görüntüler geldi. Sahne.mp4
    3 points
  35. 3 points
  36. Bızım Kemık Kadro Tamamda Dıgerlerı Holdınglerınden Tesrıf Edebılselerdı Neyse Mustafacım Bu Yarısma 5 Kısıylede Devam Edıcek Hahaytt
    3 points
  37. Azerbaycan devlet kanalı İctimai TV, bu yıl temsilcisini ve şarkısını iç seçimle belirledi. 2024 Eurovision’da Azerbaycan’ı temsil edecek isim Fahree oldu. İç seçim elemelerinde altı aday yer aldı. Bu adaylardan biri olan Fahree, seçim sonucunda ülkesini Malmö’de temsil etmeye hak kazandı. Fahree’nin şarkısı modern etnik-pop tarzında ve Eurovision’a özel olarak yazıldı. Şarkı önümüzdeki günlerde yayınlanacak.
    2 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...